info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Fremtidig udvikling af nye produkter til Superhard Materials-ONE

Fremtidig udvikling af nye produkter til Superhard Materials-ONE

Aug 29, 2018

Fremtidig udvikling af nye produkter til superharde materialer

 

Hvad er udviklingsvejledningen til nye produkter til super-hårde materialer i de kommende år? Nedenfor vil vi foretage seriøs forskning om følgende aspekter, lære af udenlandsk brugsinformation, finde ud af efterspørgslen på hjemmemarkedet og formulere en realistisk udviklingsplan.

Automobilindustrien

I lang tid fremover vil bilindustrien fortsætte med at udvikle sig med en relativt høj hastighed som en søjleindustri i den nationale økonomi. Udviklingen af bilindustrien afhænger af forbedringen af det horisontale teknologiske niveau for automobiludstyr, især den avancerede grad af de tilsvarende forarbejdningsværktøjer (herunder skæreværktøjer og slibeværktøjer) til numerisk styring af værktøjsmaskiner. Bestræbelserne på at udvikle avancerede superhårede materialeværktøjer og slibeværktøjer, der er afgørende for behandlingen af bildele, er slibeskibsindustriens behov for at tilpasse sig udviklingen af bilindustrien.

I lyset af den nuværende situation i Kinas bilindustri og på baggrund af den modne erfaring fra udviklede lande, bør vi hovedsagelig udvikle: CBN slibeskive til behandling af stempelring; CBN slibeskive til høj præcision og høj slidbestandig bærende behandling (herunder harpiks keramisk bindemiddel); PCBN til behandling af forskellige støbejern dele Værktøjslibning værktøjer, honing værktøjer; små hul slibning hoveder til forskellige hydrauliske dele behandling; forskellige diamantslibeskiver og sæt øvelser til glasbehandling, såsom bilrudeglas og autospecial spejle; Diamantslibeskiver til behandling af ikke-metalliske materialer af plast og gummi; CPD cutters til bearbejdning af aluminiumslegering dele; Diamant dressing ruller til forskellige formål.

Hård og sprød ikke-metallisk materiale behandling

Denne rækkevidde er meget bred, og fokus skal forblive på byggeri og byggematerialer industrien, vejtransport faciliteter og andre industrier tæt knyttet til infrastruktur konstruktion. Hvad angår materialer, kan fokus være på behandling af slidfaste gulvfliser, glaskeramik mv.

I de sidste par år har den indenlandske slidfaste gulvfliser industrien introduceret mere end 100 avancerede produktionslinjer (hovedsagelig fra Italien, Tyskland, Japan), og pladeslibrerullerne, slibeskiverne og kanthjulets afskærende slibeskiver er alle nødvendige for at være lokaliseret. Dette stykke af markedet har store udsigter og relativt store vanskeligheder. Ifølge relevant statistik er der kun få murstens- og fliserproduktionsvirksomheder i en kystprovins. I 1997 var de importerede og forarbejdede gulvfliser over 100 millioner yuan. Der er tusindvis af mursten og fliser virksomheder i landet. I 1995 nåede produktion af væg- og gulvfliser 90 mio. Udviklingen i denne industri erstattes gradvist af slidstærk gulvfliser. Derfor bliver behandlingsmængden af gulvfliserne større og større, og industrien er meget nyttig. Selv om mange diamantprodukter fabrikker har udviklet forarbejdede gulvslibeskiver de seneste år, er de stadig ikke modne nok.

Glasindustrien bør fokusere på behandling af flad glas til forskellige formål, fordi den har en stor del af dækningen og fokuserer på diamantslibeskiven til fladglasudjævning, slibning, afskæring, buepolering mv for at opnå den specificerede forarbejdning effektivitet på den importerede automatiske produktionslinje. Precision hjulet liv skal investeres af industrien og menneskelige kapital kan gøre en forskel. Belysningsglasbehandling har også udviklet sig kraftigt i de seneste år. Situationen i denne branche er ujævn. Der er både meget avanceret automatiseret behandlingsudstyr og relativt bagud manuel slibemiddel. Lamperne skal behandles med få stykker glas og mere end 10.000 stk. Mere end 100.000 stykker, så vi skal udvikle forskellige diamantbehandlingsværktøjer til forskellige anvendelser, forskellige kvalitetsniveauer og prisgrader i overensstemmelse med markedets behov.

Keramiske materialer har udviklet sig hurtigt og er udviklet fra fortiden, hovedsagelig som husholdningsmaterialer til industrielle materialer og værktøjsmaterialer. Keramiske materialer kan ikke behandles uden diamanter. Selvom anvendelsen af præcisions keramik i Kina stadig er i sin barndom, vil udviklingen i udviklingen, det 21. århundrede, helt sikkert blive brugt som et vigtigt medlem af den nye materialebranche. Derfor vil vi, baseret på erfaringerne med levende keramik og elektronisk keramikbehandling, stræbe efter at udvikle nye diamantbearbejdningsværktøjer til at løse problemet med præcisions keramisk behandling.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com