Hjem > Nyheder > Indhold

Brændingstemperatur af harpiksslibehjul og rækkevidde af ildfaste agenser

Nov 13, 2019


Højtemperaturstabilitetstesten af diamantslibemidlet blev udført på harpiksbindingsslibehjulet. Det blev fundet, at når temperaturen var højere end 700 ° C, ville diamantslibemidlet gennemgå oxidationsreaktion i luftatmosfæren, hvilket ville skade diamantslibemidlet. Den termiske skadesgrad af diamantslibemidlet ved høj temperatur relateret til kvaliteten og partikelstørrelsen af diamantslibemidler. Jo lavere kvalitet og finere partikelstørrelse, desto højere er graden af termisk skade ved den samme temperatur. Ingeniøren ændrede sintringsprocessen for at reducere den termiske skade på selve diamantslibemidlet ved en høj temperatur på 750 ° C.

I overensstemmelse med diamantslibemidlets termiske stabilitet bestemte det brændingstemperaturen for slibehjulet og refraktoritetsområdet for bindemidlet. Omsætningen af adskillige oxider ved affyringstemperaturen for slibehjulet med diamantslibemidlet blev analyseret ved anvendelse af oxidets frie energiproduktionsprincip, som bekræftede den kemiske sammensætning af bindemidlet. I henhold til glasstrukturteorien bekræftede vi indholdet af hver komponent i bindemiddelformuleringen, og det var egnet til industriel produktion.

Harpiksbinding er det vigtigste råmateriale i produktionen af slibeskiver. Bindemidlets forberedelsesproces drøftede virkningerne af forskellige opvarmningskurver på egenskaberne af smeltebindere. Det blev fundet, at kun når krystalvandet og let nedbrydelige materialer i bindemiddelråmaterialerne blev dekomponeret ved deres nedbrydningstemperatur, blev de hævet til smeltetemperaturen. Bindemidlet har stabil ydeevne. Og vi testede bindemidlet med hensyn til ydeevne, smeltebindemidlet har lav refraktoritet (580-630 ° C), og den termiske ekspansionskoefficient er lille (7,2-8,0 ~ * 10 ~ (-6) ° C ~ (-1)) , høj bøjningsstyrke (45-58MPa), høj holdestyrke af diamantslibekorn, som er velegnet til fremstilling af forglasede bond diamantslibningshjul og diamantkompositplader.


JR selskab har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Harpiksbindingsslibehjul: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/