info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Funktioner og nøjagtighed af emnet under slibning ved slibning af hjul

Funktioner og nøjagtighed af emnet under slibning ved slibning af hjul

Mar 20, 2020


Slibning er at opnå udjævning og præcisionsbearbejdning af overfladen på dele, der har følgende egenskaber.

1. Høj slibningsnøjagtighed. Et slags fint pulver bruges til at slibe et tyndt lag metal ved lav hastighed og lavt tryk. Varmen, der genereres under slibeprocessen, er meget lille; deformationen af ​​emnet er også meget lille. Og overfladeforringelseslaget er let, så det får en meget nøjagtig præcisionsoverflade. Slibning af dimensioneret nøjagtighed kan nå 0,01Um.

2. Overfladeformens nøjagtighed er høj. Den skærende mængde slibning er lille, og bevægelsen er kompliceret. Det påvirkes ikke af bevægelsesnøjagtigheden, så høj formnøjagtighed kan opnås. På den anden side, da skæremængden af ​​slibning er lille, kan den oprindelige positionsfejl ikke korrigeres fuldstændigt, så slibning kan ikke forbedre arbejdsemnets positionsnøjagtighed.

3. Der er en vis relativ bevægelse mellem delene og slibehjulet. Hver bevægelsesspor gentager ikke den forrige bevægelse, så de konvekse toppe på overfladen af ​​delen kan afskæres ensartet for at reducere overfladen ruhed. Slibning af overfladeruhed kan nå Rd. 01M.

4. Forbedre overflademodstanden for dele. Overfladeruheden er lille. Og overfladefriktionskoefficienten reduceres, hvilket øger det effektive kontaktareal og forbedrer slidstyrken.

5. Forbedr træthedestyrken på overfladen af ​​dele. Der er trykspænding på jordoverfladen, hvilket er befordrende for at forbedre træthedestyrken på overfladen på delen.

6. God bearbejdelighed, simpelt slibeapparat og praktisk fremstilling: Slibning er ikke kun egnet til manuel produktion i et stykke, men også velegnet til masseproduktion. Det bruges bredt til slibning af ståldele, støbejern, forskellige ikke-jernholdige metaller og ikke-guldflis. For eksempel hårde og sprøde materialer som glas, keramik og diamanter.

7. Bredt anvendelsesområde. Slibning bruges i vid udstrækning til behandling af forskellige præcisionsdele i moderne industriel produktion, såsom forskellige blokmålere, optisk glas, præcisionsværktøjer, halvlederkomponenter, præcisionsparringsoverflader osv.


JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com