info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Faktorer, der er relateret til slibehjul, der påvirker overfladen Roughness af slibning

Faktorer, der er relateret til slibehjul, der påvirker overfladen Roughness af slibning

Dec 13, 2019


Hovedsageligt kornstørrelse, hårdhed og slibning af slibehjulet.

Jo finere kornstørrelse af slibehjulet, jo mere slibekorn pr. Areal af slibeskiven, desto finere ridser på slibefladen, og jo mindre er overfladen ujævnhedsværdien. Men hvis kornstørrelsen er for fin, blokeres slibehjulet let, og overfladenes ruhed øges, og på samme tid krusles og brændes det let.

Slibehjulets hårdhed henviser til vanskeligheden ved at slibekornene falder ned fra slibehjulet efter at have været udsat for slibekraften. Slibehjulet er for hårdt, slibekornene kan ikke falde af efter at have været slidt og gør arbejdsstykkets overflade udsat for stærk friktion og ekstrudering, hvilket øger plastisk deformation, og overfladen ruhed øges, og forbrænding er let forårsaget . Slibehjulet er for blødt, og slibekornene er lette at falde af, hvilket svækker slibeaktionen og øger overfladen ujævnhedsværdien, vælg derfor den rigtige hårdhed på slibeskiven.

Slibehjulets forbindelseskvalitet hænger tæt sammen med bandageværktøjet og den langsgående tilførsel af rulleskabet. Slibehjulets bandage er at fjerne de passiverede slibekorn fra slibehjulets ydre lag med en diamant, så den slibende skærkant er skarp og overfladeruheden på slibefladen reduceres. Desuden, jo mindre den langsgående fødemængde af rullekassen er, desto mere opnås det skæremikroblad på det færdige slibehjul, og jo mindre opnås værdien på overfladen ruhed.


Flere oplysninger, tøv ikke med at kontakte os: www.jrdiamondtoolsgroup.com