info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Faktorer der påvirker den normale anvendelse af slibestyret

Faktorer der påvirker den normale anvendelse af slibestyret

Jan 02, 2019

For at give slibeskiven den bedste slibepræstation, hvad er forholdsreglerne i processen?

Hjulhastighed

Den maksimale arbejdshastighedshastighed er angivet på sliphjulets etiket. Før brug skal det bekræftes, om maskinens værktøjs spindelhastighed ligger inden for slibeskivenes lineære hastighedsområde. Nogle gange er det ikke nok at kontrollere maskinens motorhastighed, men også beregne hastighedsforholdet mellem remskiven.

Nogle værktøjsmaskiner er styret hastighedsregulering, og operatørerne skal være forsigtige med ikke at forveksle hastigheden til en højere hastighed end slibens hjulhastighed.

Normativ drift

Operatører følger undertiden ikke proceskravene. F.eks. Angives mængden af foder til 2 ledninger pr. Gang, og nogle operatører skal forøge mængden af foder til 5 ledninger pr. Gang for at indhente output. På denne måde er slibeskiven svær at arbejde normalt, arbejdsbjektet er let at forårsage forbrændinger, og nogle brændeflader viser ikke blå brændemærker, men faktisk er hårdheden af arbejdsobjektet blevet sænket, hvilket har en stor indflydelse på kvaliteten af arbejdsobjektet.

Diamant kommode

Diamantpenne og slibeskiven skal have en vinkel på 15 °. Diamantpenen kan rotere flere ansigter for at holde skarpheden i lang tid. Hvis diamantpenningen er stump, bliver den ikke kontrolleret og udskiftet, og slibeskiven repareres stadig. Og det er ikke godt at vide kvaliteten af slibning.

Vedligeholdelse af slibemaskine

I henhold til sikkerhedsvedligeholdelseskravene har maskinen brug for regelmæssig vedligeholdelse. Hvis vedligeholdelsesarbejdet ikke tages alvorligt for at spare udgifter, er maskinens tilstand ikke god, f.eks. Spindelnøjagtigheden er nedbrudt eller lejet er for meget slidt, hvilket vil have en meget negativ indvirkning på slibningen.

Bearbejdning af arbejdsobjekt ustabilitet

Hovedsageligt manifesteret i ustabiliteten af størrelsesmargenen er varmebehandlingshardhedsfluktuationerne store.

Er kølesystemet pålideligt?

Nogle gange afspejler brugeren ridser på overfladen af arbejdsobjektet. Ud over den uren slibekornstørrelse er filtrering af kølesystemet en nøgle. Hvis filtreringen ikke er god, vil metalchipsne blive genbrugt til slibningsområdet og forårsage ridser på overfladen af arbejdsobjektet. Hertil kommer, om strømningshastigheden af kølemidlet er tilstrækkelig eller ikke direkte påvirker slibendeffekten.

Derudover skal der lægges vægt på opbevaring, håndtering og installation af slibeskiven:

Opbevaring af slibeskiven skal være opmærksom på ventilation og fugt, især harpiksslibeskiven og gummibåndet, men også opmærksom på problemet med aldring. Generelt kan lagringsperioden for harpiksslibeskiven og gummibåndet ikke overstige 2 år.

Under håndteringen ser vi nogle gange arbejdere, der ruller store slibeskiver på jorden, så de ved et uheld rammer andre genstande og får sliphjulet til at være hjørnefri. Det er yderst farligt for slibeskiven at køre med høj hastighed uden hjørner. Derfor skal vi forsøge vores bedste for at undgå uregelmæssig håndtering.

Der skal også tages hensyn til under håndtering for at sikre, at møtrikkerne udføres diagonalt, fra løs til tæt.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com