info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Faktorer, der påvirker blokering af diamantslibehjul under drift

Faktorer, der påvirker blokering af diamantslibehjul under drift

Sep 06, 2019

Efter mange års udvikling af slibeprocessen har processen været meget moden; især ved behandling af superhårdte materialer er en uundværlig proces. Som slibehjul lavet af det hårdeste materiale er diamantslibehjulet meget populært inden for slibebranchen. I dag introducerer vi dig de faktorer, der påvirker dens tilstopning.

For det første påvirkningen af diamantslibende kornstørrelse

Når der udføres grovslibning af emnet, er det mere egnet at vælge det grove slibehjul, det vil sige diamantslibehjulet med en relativt lille massefylde af slibemidlet. Da grovtiden er relativt stor, og temperaturen er relativt høj, så vælg gruppen af slibehjul, der skal være højere; og når finslibning er fin, er det velegnet at vælge det fine slibehjul, fordi præcisionsslibning og skæremængde er relativt lille, temperaturen er ikke særlig høj, det er nødvendigt Lufthullerne til spåntagning og varmeafledning er ikke meget store, og præcisionen for det fine slibehjul er bedre.

For det andet, indflydelsen af bindemidlet

Definitionen af diamanthjulets hårdhed henviser ikke til slibematerialets hårdhed, men slibehjulets hårdhed som helhed, nærmere bestemt vanskeligheden ved at slibepartiklerne falder ned. Jo hårdere det er, jo sværere er det at falde af slibekornene, og jo lettere er det. Bindemidlet bruges til at forbinde slibepartiklerne til matrixen. Jo større styrke bindemidlet er, jo højere er hårdheden på hjulet. Derfor, jo hårdere diamantslibehjulet er, desto mere sandsynligt er det at tilstoppe, fordi slibehjulet kan frembringes under slibeprocessen. Slibehjulet med højere styrke er mindre sandsynligt, at slibeaffaldet fjernes, og slibehjulet med svag limningsstyrke kan gøre spalten elastisk. Det er større, så det er ikke let at tilstoppe.

Ovenstående to punkter er de vigtigste faktorer, der påvirker graden af tilstopning af diamantslibehjulet under arbejdsprocessen. For de forskellige arbejdsemner, vi behandler, skal materialets emne overvejes i mange aspekter. Vælg det slibehjul, der passer til dig.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com