info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Fordele af galvaniseret slibning hjulet

Fordele af galvaniseret slibning hjulet

Sep 15, 2017

Der er mange typer af slibesten. Dens fordele er ikke det samme. Hvad er fordelene ved galvaniseret slibeskiven?

1. høj hårdhed

Galvaniseret slibeskiven er normalt anvendte nikkel eller nikkel-kobolt legering som bindemiddel. Da electroplating metal limning har en høj hårdhed, kombineret med organisation af tætte og stærke binding, var den samlede hårdhed af laget arbejde betydeligt højere end bronze slibning hjulet og harpiks bond slibehjul.

2. den laveste porøsitet

Porøsiteten af traditionelle sintret slibeskiven er ofte op til flere snese procent. Selvom harpiks bindemiddel og bronze bindemiddel er relativt tæt, er det almindeligt brugt et par procent af porøsitet. Men de electroplating produkter har den laveste porøsitet, næsten nær nul, hvilket er den tætteste af alle slibeværktøj strukturer.

3. den stærkeste kombination

I galvaniseret slibning hjulene, metal base nær arbejder lag er tættest monteret i slibemidler og kontakt fuldt. Konsolideringen er mest solide. Hjulet har den største bedrift kraft. Det er tilladt plating produkter bruges høje koncentrationer på grund af de stærke bindende egenskaber. Det vil ikke blive ført til diamond falde.

4. den højeste koncentration

Pulver - formet slibeskiven, koncentrationen af slibende af arbejdende lag er normalt 50-150%. Mængden af slibende er omkring 10% til 30%. Hvis slibende koncentrationen er for høj, er slibelærredet ikke stærk lim på bunden så at diamond/CBN slibende er afsporet. Koncentrationen af superhard abrasive er meget høj, normalt omkring 200%. Omfanget af slibende er 50%, og det kan endda være højere end 65%.