info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Sådan analyseres størrelsen og nøjagtigheden af elektropladeret slibeskive

Sådan analyseres størrelsen og nøjagtigheden af elektropladeret slibeskive

May 23, 2018

Sådan analyseres størrelsen og nøjagtigheden af galvaniseret slibeskive


Hovedforskellen mellem harpiksdiamantslibeskiven og det galvaniserede slibeskive er bindemidlet. Harpiksens diamantslibeskive anvendes hovedsageligt phenolharpiksen og tilsættes en lille mængde metalpulver som bindemiddel. Det elektropletterede diamantslibeskive er en slags produktionsproces, som aflejrer nikkel-koboltlegering på overfladen af metalbase og derefter fast diamantpulver ved elektroafsætning.   Deres største forskel i præstation er som nedenfor:

1. Behandlingseffektivitet. Da det galvaniserede slibeskive bruger en høj kvalitet af diamantpulver eller CBN og kun har et lag af slibemiddel, vil den termiske ydeevne være bedre. Således har den højere behandlingseffektivitet.

2. levetiden De galvaniserede slibeskiver har kun ét lag af slibemiddel, så levetiden for det elektroplaterede slibeskive vil være ringere end harpiks diamantslibeskiven.

3. Behandlingsnøjagtigheden. For overfladens rude af emnet, hvis der anvendes samme kornstørrelse, vil overfladens rude af harpiksbindingsslibene være bedre end galvaniseret slibeskive.

Normalt ved fremstilling af slibeskive vil dataene om størrelse og præcision i vid udstrækning bestemmes, hvis slibeskiverne er lette at behandle emnerne eller fjerne de endelige produkter.

1. For at kræve en bedre nøjagtig koncentricitet, skal elektropletteringshjulet dannes i formen. I modsat fald vil koncentricitetsdataene ikke være sande på grund af unøjagtig matchningstøbeformning.

2. Projektionsområdet for galvaniseret slibeskive skal reduceres på skillefladen.

3. Når du åbner formen, skal plastikdelen forblive i formen, hvilket vil gøre hjulet løst nemt fra formen.

4. Vi bør forsøge at undgå siden af kernemekanismen. Hvis du ikke kan undgå det, bør du forkorte kernen, der trækker sig så hurtigt som muligt.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com