info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Sikkerhedsdrift Regler for slibemaskine

Sikkerhedsdrift Regler for slibemaskine

Apr 27, 2018

Sikkerhedsdrift Regler for slibemaskine

 

Til slibemaskine af galvaniserende slibeskiver, hvad er driftsforskrifterne?

1. Slibeskiven må ikke være forsynet med en omskifter. Placeringsretningen skal ikke være modsat af hovedkanalen.

2 . Arbejdsstykkets beslag skal være fast monteret, og konsolplanet skal være fladt.

3. Arbejderen skal stå på siden af hjulet, når der arbejdes. To personer må ikke bruge et enkelt hjul på samme tid.

4 . Slibeskiven er ikke runde, eller der er revner og slid resterende mindre end 25 mm, må det ikke bruges.

5. Strømledningen til håndholdt elektrisk slibeskive må ikke knække eller lækkes. Brug isolerede handsker, når du bruger den. Kontakt emnet først efter start og indstilling af el-porten med lækageafbryder.

Når det første parti af slibende partikler kommer i kontakt eller endefladen af CBN slibeskiven kommer i kontakt med emnet, er der tre dele af slibepartiklerne, der er i kontakt, nemlig skære slibemidler. Det er de pressede slibemidler og slibemidlerne, der kun virker som friktionsrolle. Den fjerde del af slibemiddelet ligger uden for skærelinien. De deltager ikke i kontakten mellem slibeskiven og emnet under slibeprocessen. Skærekinetikken af et enkelt slibekorn og et integreret slibeskive er kendetegnet ved forholdet mellem trækkraften og den radiale kraft.

Slibeprocessen er mellem ren skære- og glidfriktion, og slibekoefficienten bestemmes af kontaktområdet og friktionskoefficienten mellem slibeværktøjet og arbejdsmaterialet. Når CBN-kornstørrelsen falder, øges antallet af organisationen og porøsiteten, vil friktionskoefficienten blive reduceret. Og slibekoefficienten ændres med skæredybden, sammensætningen af kølesmøremidlet og udførelsen af emnematerialet.

Når kontaktområdet mellem sliben og metalet er reduceret, er hastigheden af den radiale komponentkraft hurtigere end den tangentielle komponentkraft, og den vil blive stærkt forøget og derefter reduceret, og derefter begynde at skære metalmateriale.