info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Kendskab til Electroplated Internal Diamond Slibeskive

Kendskab til Electroplated Internal Diamond Slibeskive

Aug 29, 2017

1. Til slibning af huller kan den kun bruge en diametre af diamantslibningens lille diameter på grund af begrænsningerne i arbejdsstykkens åbning. Hjulet med lille diameter er let stump, og det er ofte nødvendigt at påklæbe og udskifte, hvilket påvirker produktionseffektiviteten. Årsagen til, at den lille diameter galvaniseringshjul er let at blive stump er, at antallet af gange, som slibekornene deltager i skæringen af enheden, øges kraftigt. For eksempel er diameteren af det generelle cylindriske slibeskive ca. 400 mm, og diameteren af det indre slibeskive er kun 20 til 40 mm eller mindre. Hvis linjens hastighed er den samme, vil det interne sliphjuls hastighed være hurtigere 10 til 20 gange end det cylindriske slibeskive. Med andre ord, i enhedstiden diamantkorn til at deltage i skæreprocessen, er antallet af skæring øget 10 til 20 gange end det cylindriske slibeskive. Således er det let at blive stump.

2. På grund af diamantslibeskivenes mindre diameter og rotationshastigheden (nu er den indre slibeskivehastighed i 10000 ~ 20000 r / min), er det ofte svært at opnå normal slibning. Hastighed (30 ~ 50 m / s) når hullet grindes. For eksempel grinder det galvaniserede diamantslibeskive med en diameter på 20 mm det indre hul inden for 20000 r / min hastighed, dets liniehastighed er kun 21 m / s. Når hjulets diameter er mindre, er liniehastigheden endnu lavere. Da sliphastighedens slidhastighed er lavere, er det ikke let at forbedre slibens overfladefinish, mens slipingseffektiviteten også er lavere.

3. Diameteren af galvaniseret diamanthjulaksel er begrænset af porestørrelsen, og suspensionens længde er større, så stivheden er meget dårlig. Det er let at forårsage bøjningsdeformation og vibration, så det er svært at kontrollere forarbejdningsnøjagtigheden og overfladefinishen, men også begrænse mængden af slibestykke.

4. Kontaktfladen af det indre slibeskive med emnet er større end slibningen af det cylindriske slibeskive, så slibekraften og varmeværdien er store. På den anden side, fordi kølevæsken ikke er let at komme ind i hullet, er det svært at hælde direkte ind i slibningsområdet. Køleforholdene er dårlige, og slibetemperaturen er højere.

5. Fjernelse af affald er vanskeligere, når der slibes hullet, og slid vil blive samlet i hullet. Det er således let at gøre det elektroplaterede hjul tilstoppet. Især slibes støbejern, messing og andre sprøde materialer efter blanding af pulveret med affald og kølemiddel bliver det en pasta. Derefter bliver det lettere at påvirke slibeskiven.