Hjem > Nyheder > Indhold

Påklædningsmetoder til diamanthjulslibning-II

Nov 15, 2019

For få dage siden talte vi om påklædningsmetoder til slibning af diamanthjul.

I dag vil vi fortsætte med at introducere dets andre metoder.


Laser dressing metode

Princip

Laser-trimmemetoden bruger et optisk system til at fokusere laserstrålen på et lille sted på overfladen af slibeskiven. Bortset fra at en lille del af laseren reflekteres, absorberes det meste af laseren af metalbindemidlet, og temperaturen stiger hurtigt. I det bestrålede område fordampes og fjernes metalbindemidlet, og fjernelsen af bindematerialet passerer sædvanligvis adskillige processer med bestråling, absorption, temperaturstigning og forgasning. Når vi bruger laser dressin-metode, kan en rimelig kontrol af laserkraft og densitet samtidigt fjerne diamantslibepartiklerne og bindematerialer på overfladen af slibeskiven for at opnå forbindelsesformålet. Ved at justere laserbehandlingsparametrene kan bindemidlet selektivt fjernes. Materialet gør, at diamantslibekornene har en vis fremspringhøjde og opnår formålet med at skærpe slibehjulet.

Fordel

Metoden med lasertrimning er en ikke-kontaktmetode. Ved påklædning er der ingen mekanisk kraft, intet tab af bandageredskaber, kort laser-handlingstid, lille indsatsområde, ingen skade på diamantslibekorn og bindemiddel, hvilket sikrer kornslibningsydelse og høj bandageeffektivitet. Ulempen er, at forbindingsprocessen er mere kompliceret og kostbar.

5. Elektrolytisk forbinding metode

Princip

Den elektrolytiske forbindingsmetode bruges hovedsageligt til diamantslibehjulet til metalbinding. Når den elektrolytiske forbinding udføres, er metalbindingslibeskiven forbundet med den positive elektrode i den lige strømkilde som en elektrolytisk anode, og værktøjselektroden er forbundet med den negative elektrode af den lige strømkilde som en elektrolytisk katode. Og anoden og katoden er forbundet. Slibevæsken med elektrolyse indsprøjtes som en elektrolyt, således at diamantslibehjulet, elektrolytten, værktøjselektroden og kraftkilden danner et elektrolytisk kredsløb. Ved trimning er elektrolytten fyldt med et mellemrum mellem katoden og anoden, og strømmen elektrolyseres fra slibehjulet. Væsken strømmer til forbindingsslibehjulet, og metalkomponenten i metalbindingen på overfladen af diamantslibehjulet opløses i elektrolytten under påvirkning af elektrolytten og kombineres med hydroxidionen i elektrolytten for at generere en minut fast stof, som føres væk af den strømmende elektrolyt. Limstyrken på diamanthjulets overflade reduceres kraftigt. På dette tidspunkt kan den mekaniske forbindingsmetode forbedres bandageevnen meget. Derfor er elektrolytisk forbinding en sammensat forbindingsmetode baseret på elektrokemisk virkning og mekanisk virkning.

Egenskaber

Den elektrolytiske forbindingsmetode kan bekvemt opnå forbindingen af metalbundne diamantslibningshjul. Og forbindingen og slibningen kan afsluttes på samme tid, og det er let at kontrollere skærestatus på diamantslibehjulets overflade. Fordelen ved denne metode er, at forbindingstiden er kort, og slibevarmen er lille, hvilket undgår, at diamantslibehjulet nedsætter levetiden på grund af for høj påklapningstemperatur. Ulempen er, at den elektrolytiske forbindingsmetode har lav præcision, omkostningerne til forbinding er dyre, og processen er kompliceret.JR selskab har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com