info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Forbindelsesmetode til slibning af hjul

Forbindelsesmetode til slibning af hjul

Oct 23, 2018


Slibemetoderne til slibemidler fremstilles generelt ved drejning ved hjælp af diamantruller, slibning og rulning mv.

 

1, Omdrejningsmiddel: Slibeskiver med enkeltkornet diamant (eller diamantformet pen fremstillet af finskåret diamant, diamantklædningsblok) som værktøjshjul er den mest almindelige dressingsmetode. Diamantskæreren monteret på værktøjsholderen er normalt tilbøjelig til at ligge omkring 5 ° til 15 ° i både lodret og vandret retning; kontaktpunktet mellem diamanten og slibeskiven skal være 0,5 til 2 mm under sliphjulets akse, og diamanten er jævnt givet med lavhastighedstilførsel på tidspunktet for påklædning. . Jo mindre overfladens ruhed efter slibning er, desto lavere er strømningshastigheden. For at opnå en overfladens ruhed på Ra 0,16 til 0,04 μm, bør tilslagshastigheden være mindre end 50 mm / min. Den totale mængde af trimning er generelt ca. 0,1 mm på den ene side og skæres gensidigt flere gange. Den grove snitdybde er hver gang 0,01 til 0,03 mm, og efterbehandling er mindre end 0,01 mm.

 

2, diamantrulletilknytningsmetode: ved hjælp af en plating eller pulvermetallurgi metode til indsættelse af et stort antal diamantpartikler på overfladen af stålrullen lavet af diamantrulle (figur 2), roterende med en vis hastighed (for at reducere den relative hastighed af rullen og slibeskiven). Slibeskiven, der roterer med høj hastighed, giver slipning og rullning, så slibeskiven får en skarp arbejdsflade, der svarer til rullens form. Diamanthjul er komplekse at fremstille og dyre, men de er holdbare og har høj dressingseffektivitet. De er velegnede til slibning af slibeskiver til specielle formningsoverflader (såsom gevind, tandhjul og turbinebladetænder) i masseproduktion.

 

3, Slibning og slibning med slibeskive metode: Slibeskiver med ultralyd-gradediamond med lavt omdrejningstal og højhastighedsspindelhjulet bruges til at opnå formålet med dressing.

 

4, Rolling dressing metode: brug af karbide skiver, et sæt bølget hvid jern skiver eller rillet hærdet stålplade sæt ruller, og slibning hjul rullende og ekstrudering trimning. Valsen er generelt monteret på forbindelsesarmaturen til manuel drift, og dressingseffektiviteten er høj, hvilket er egnet til tilslutning af det grove slibeskive.

Ved præcisionsslibning anvendes der ofte særlige klædningsmetoder som whetstone trimning for at opnå lavere overflade ruhedsværdier.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com