Hjem > Nyheder > Indhold

Påvirker farve malingseffekten?

Dec 11, 2019

1. Slibende farve:

Typen af slibemidler har en direkte indvirkning på slibningen. Slibemidler med høj styrke er let at skære. Aluminiumoxid er mere velegnet til formaling af jernholdige metaller ... og andre egenskaber.

Der findes også blandede slibehjul på markedet med en blanding af flere slibemidler, men egenskaberne eller farven på et enkelt slibemiddel er ikke en farve.

2. Bindemidlets farve:

Der er keramik, harpiks, gummi osv. Disse bindemidler har også forskellige egenskaber.

3. Effekten af farvestoffer på formaling:

Det er farvet bare for at skelne modellen og har ingen indflydelse på slibning.

Afslutningsvis:

Det er en simpel metode at bruge slibehjulets farve til at identificere slibemidlets type, men vi vil begå fejl i henhold til denne metode. I henhold til farven på slibeskiven på markedet er det ikke kun farven på slibemidlet, men også farven på bindemidlet eller farvestoffet, og endda poretætheden påvirker også den visuelle virkning.

Når du justerer formlen, kan farven også ændres, eller den ændres muligvis ikke. Desuden er farven ensidig, og det er let at påvirke diskrimineringen på grund af eksterne faktorer.

Så hvis du vil bedømme egnetheden af dit slibehjul, er du stadig nødt til at se på de fem faktorer på checkbilletten: slibemiddel, partikelstørrelse, koncentration, organisering og bindemiddel. Dette er nøglefaktoren, der virkelig vil påvirke slibeeffekten.

Hvorfor formlen er den samme, men hjulfarven er lidt anderledes? Bare rolig, måske bare lægge lidt mindre farvestof.


JR selskab har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com