Hjem > Nyheder > Indhold

Diskussion på Diamond værktøj forarbejdning af støbejern teknologi

Mar 29, 2019

Diamant som en slibende ikke er egnet til forarbejdning af jern metal. Det er baseret på den følgende forståelse: Fe, Co, Ni og andre gruppe VIII elementer er kulstof opløsningsmidler i smeltet tilstand. Den lokale høj temperatur i zonen skæring under forarbejdningen skal derfor kulstofatomer udgør diamant opløst i metal gitter, diamant slibende partikler ikke vil fortsætte med at arbejde på grund af tabet af forkant. På samme tid bruges diamant slibning værktøj at bearbejde emnet ved at skære diamond partikler på den arbejdende overflade som mikro-skærende kanter. Antallet af disse skærkanter er store og skæret er lav. Når slibe styrke er høj, hårdheden er stort, og plasticitet er stor. Det kan ikke bruges, fordi det er nemt at blive blokeret.

Selvom støbejern er også en jern metal materiale, har det forskellige strukturelle karakteristika fra almindelig stål. Støbejern er jern-carbon legeringer med et indhold af kulstof > 2,11%, og dens kulstofindhold er mere end det dobbelte af stål. Ud over hvidt støbejern er carbon i støbejern primært i form af gratis grafit. Støbejern struktur kan derfor anses for at have forskellige former, størrelser og mængder af grafit fordelt på underlag af stål struktur. Disse egenskaber af støbejern tilbyde muligheden for anvendelse af diamant værktøjer.

Først, højt kulstofindholdet matrixstruktur og gratis grafit forårsager støbejern til at producere en høj carbon atom koncentration atmosfære omkring diamond gennemskæring kant under opskæringen. Denne atmosfære sinker affinitet og opløsning processen mellem jern-metal og diamant kant. Diamond forkant er beskyttet mod erosion; på samme tid findes det høje indhold af kulstof i matrixstruktur i form af hårdt og sprødt Fe3C, hvilket reducerer den sejhed og plasticitet indeks for matricen, og er mere egnet til opskæringen af diamant klinge.

For det andet, tilstedeværelsen af gratis grafit i støbejern yderligere forbedrer processability.  Grafit som en blød ikke-metalliske komponent, som skærer kontinuiteten i dets stål matrixstruktur, reducerer den effektive tværsnitsareal af belastningen, og er i grafit og stål struktur. Leddene på det mikroskopiske niveau fører til stress koncentration, hvilket reducerer styrken og plasticitet af støbejern, gør chips genereret af diamant forkant let at sprødt og hurtigt adskiller fra forkant overfladen af gode smøring af grafit, reducere jern metal og diamant. Termisk kontakttid reducerer termisk skade samtidig også undgå chip tilstopning af banebrydende hul. Derudover grafitten er løsrevet fra slibe overfladen til form minut brud, og temperaturen i zonen slibning kan sænkes ved adsorption og opbevaring af kølervæsken.

Gennem de ovenstående princip analyse, kan det overvejes, at udformningen af passende diamantværktøj bør opfylde kravene til behandling af støbejern. Ligesom andre programfelter vil diamantværktøj ændre den aktuelle situation.

 

Diamond værktøj ansøgning eksempel

 

I skæring og dressing proces af støbejern, en høj slibning sats er påkrævet, så skærekraft og mængden af skæring af banebrydende værktøj er store, som kræver værktøj bonding agent at have høj bedrift evne til diamant slibende og holde høje b Linnemann højde, som også er et krav om at forhindre blokering.

Ifølge ovenstående analyse, kan værktøjet diamond fremstillet af elektroplettering opfylder kravene i høj bedrift magt og edge højde og fjerne problemet selv skarpe af enkeltlags store-partikel enkelt krystal arrangement. Forskellige diamant værktøjer blev designet og fremstillet efter forskellige arbejdsforhold.

1. diamond savklinge: bruges til at skære og slotting støbejern riser, støbejern pipe, støbejern stempel ring, osv.

2. diamant slibning disk:

Trimning af støbning risers, blinkende kanter, er grater m.m. en vigtig proces for at opnå gode udseende kvaliteten af støbegods. Støbegods er nemme at form hvid munden i disse dele skal behandles, og er let at indeholde en stor mængde af fyldstoffer som kvartssand. Brugen af diamant slibning diske kan effektivt gennemføre operationer af støbning sand rengøring, afgratning, afgratning og lignende.

3. diamond borehoved: anvendes til åbningen driften af særlige lejligheder af støbejern pipe, som forgreningen reparation og omdirigering af vand og afløb støbejern røret.

Afslutningsvis

1. diamond kan bruges som et ideelt industrielle slibemiddel til forarbejdning af støbt jern materialer.

2, galvaniseret diamant værktøjer kan være den ideelle arbejde til skæring, skæring og åbning af støbejern dele.

Venligst velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com