info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvordan dømmer diamanthjulet dets liv under slibningsprocessen?

Hvordan dømmer diamanthjulet dets liv under slibningsprocessen?

Nov 01, 2017

Ved slibeprocessen vil der på grund af slibeskærmen konstant blive ændret tilstanden af ​​sliphjulets overflade. Efter lang tid vil skærehjulets skæreevne blive reduceret. En række slibefejl fortsætter med at ske, så slibeskiver ikke kan anvendes.

Derfor skal du reparere slibeskiven for at returnere den normale slibestatus. Den egentlige slibetid mellem to efterbehandling kaldes livet for slibeskiven kaldes hjulets liv. Slibeskivenes liv er en vigtig faktor for at påvirke slibendeffekten, især til dannelse af slibning. Bestem hjulets levetid er generelt baseret på slibeskiveoverflade efter slitage, der skyldes en række fænomener, observer og test slibeskiverne.

Der er slibefænomenerne efter slid:

I slibeprocessen forårsager det selvspændende vibrationer. Arbejdsstykkets overflade vil fremkalde regenereringsvibrationer;

Stigningen af ​​slibestøj;

Arbejdets overflade brænder;

Slibestyrken steg kraftigt eller formindsket;

Slibningsnøjagtigheden faldt;

Slibens overfladens ruhed steg.

Disse fænomener er ikke uafhængige, og hvert fænomen er relevant. Der lægges særlig vægt på termisk beskadigelse af emneoverfladen på grund af den høje slibetemperatur og faldet i ruhed og nøjagtighed på grund af selvspændt vibration.