info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Den vigtige faktor ved valg af diamanthjul i høj effektiv værktøj

Den vigtige faktor ved valg af diamanthjul i høj effektiv værktøj

Jan 20, 2018

Den vigtige faktor ved valg af diamanthjul i høj effektiv værktøj

Ved slibning af høj effektivitetsværktøjer, når hjulet bekræftes, struktur og form samt slibevalg, bliver hjulet en vigtig faktor for forarbejdningseffekt. Niveauet af slibeskive teknologi og kvaliteten afgjorde, om produktionen kan opfylde designkravene af højkvalitetsskærere.

Avanceret og effektivt skæreværktøj er en af ​​de vigtige faktorer i fremstillingsindustrien for at forbedre forarbejdningsproduktiviteten og produktets overfladekvalitet. I det avancerede CNC-bearbejdningscenter kan du bruge et højtydende kompositværktøj til at erstatte mere end en enkelt funktion af værktøjet i overensstemmelse med behandlingsprocedurerne for automatisk behandling af komplekse former for emner, hvilket forbedrer produktionen effektivitet, overfladekvalitet og reducere produktionsomkostningerne. Statistikker viser, at brugen af ​​avanceret og effektivt værktøj kan forbedre skæreeffektiviteten væsentligt, det er muligt at reducere produktionsomkostningerne med 10% -15%. Selvom køb af avancerede og effektive værktøjsomkostninger steg med 50%, afspejles i de dele, produktionsomkostningerne kun er ca. 1%, dvs. stigningen i værktøjsomkostningerne er langt lavere end faldet i produktionsomkostningerne. Samtidig har avanceret og effektivt værktøj reduceret værktøjsændringstiden, forbedret produktkvalitet og andre fordele. Derfor er omfattende overvejelser, at brugen af ​​avanceret og effektivt værktøj forbedrer effektiviteten og reducerer produktionsomkostningerne. Forskning og udvikling og anvendelse af nyt avanceret og effektivt værktøj er en af ​​udviklingen i udviklingen af ​​bearbejdning i fremtiden.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.


forglasset slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/

Harpiks slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/

Elektropladet slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-grinding-wheels/

Metal bond slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-bond-grinding-wheels/