info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvordan man vælger den rigtige diamant og CBN-hjul? (2)

Hvordan man vælger den rigtige diamant og CBN-hjul? (2)

Dec 22, 2017

Slibevalg

Det skal påpeges, at slibemidlet har forskellige kvaliteter på grund af forskellige fremstillingsprocesser og krystalmorfologien. Og partikelformen er også forskellig, men også forskellig styrke, termisk stabilitet og knusningsegenskaber. Det bør være baseret på typen af ​​bindemiddel, slibematerialematerialer og slibemetoder til at vælge det passende slibemiddel. For eksempel bør keramikbundne slibeskiver til høj effektivitet og høj præcisionsslibning vælge slibemidler med høj styrke og skarpt partikelform, såsom PDA-type (syntetisk diamant) og ABN800 (CBN) fremstillet af DeBeers eller anden lignende præstationsgrad.

Overfladen af ​​det superhårede slibemiddel har pletteret metalbeklædning (metalcoating kan spille en rolle i styrkelse og hærdning, for at reducere termisk chok og slibepartikler og bindemiddelet mellem broen. Det kan også forbedre hjulets ydeevne) og ikke-belagt metalcoat. Det bør vælges i henhold til typen af ​​bindemiddel, emnematerialet, tørslibning og vådslibning og andre forhold. Tør slibning anvender generelt cu-belagt slibemiddel, såsom RVD-Cu, CBN-Cu. Vådslibning bruger det nikkelbelagte slibemiddel, såsom RVD-Ni, CBN-Ni. På nuværende tidspunkt er belægningsmetallet blevet udviklet fra nikkel og kobber til titan, wolframlegering, ikke-metallisk keramik mv. Fra en enkelt belægning til kompositbelægningen og er også blevet udviklet ud fra slibeskærende pulverbelægning.

Koncentrationsudvælgelsen

Koncentrationen af ​​super slibeskive kan ikke vælges for lavt. Høj koncentration kan medføre højt slibningsforhold. I øjeblikket anvendes højhastighedstog og høj effektivitetsslibning ved højere koncentrationer. Keramisk binding CBN slibeskive til høj effektiv slibning anvendes i højere koncentrationer, koncentrationen er mere end 125%. Til importeret keramisk CBN hjul, og koncentrationerne er generelt 175% til 200%.

Hårdhedsvalget

Slibeskærmens hårdhedsniveau angiver bindemidlets kraft på slibestyringskraften. Hardhedens ensartethed og stabilitet er en vigtig betingelse for at sikre slibekvaliteten. Udenlandske superharde slibeskiver har generelt 3 til 7 hårdhedsniveauer at vælge imellem.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com