info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Bør fortsætte med at udvikle diamantværktøj i nye produkt applikationer

Bør fortsætte med at udvikle diamantværktøj i nye produkt applikationer

Nov 10, 2017

Diamant er blevet brugt i opskæring for hundreder af år som en super-hårde værktøj materiale. I kurset værktøj udvikling var fra slutningen af 1800 tallet til midten af det tyvende århundrede, cutter materiale hovedsageligt repræsenteret af hurtigstål. I 1927, Tyskland først udviklet hårdmetal værktøj materiale og udbredt i mange applikationer. I 1950 ' erne, Sverige og Det Forenede Kongerige gjorde syntetiske diamanter henholdsvis. Og skærende værktøjer ind i en periode af superhard materialer. I 1970 ' erne, blev polykrystallinske diamant (PCD) syntetiseret af højtryks syntese teknologi, som løste problemet med sjældne og dyre naturlige diamanter og udvidet programmet af diamant værktøjer til aerospace, luft-og rumfart, bil-, elektronik, sten og mange andre områder.

PCD hårdhed er mindre end naturlige diamond (HV6000 eller deromkring), men den bøjning styrke er meget højere end naturlige diamant. Derudover kan justere koncentrationen af diamant pulver ændre fysiske og mekaniske egenskaber af PCD produkter at tilpasse forskellige materialer, forskellige forarbejdning behov, giver en række valgmuligheder for værktøj brugere.

PCD værktøj er meget slagfast og chok resistent end naturlige diamant. Sammenlignet med carbide, er hårdhed højere 3 - 4 gange; livet er højere omkring 50 - 100 gange; opskæring hastighed kan øges 5 - 20 gange; ruhed kan nå Ra0.05μm. Og det er høj effektivitet og god behandling nøjagtighed.

Ligesom naturlige diamant er PCD ikke egnet til forarbejdning af stål støbegods. Dette værktøj anvendes primært til behandling af ikke-jernholdige metaller og ikke-metalliske materialer som aluminium, kobber, zink, guld, sølv, platin og legeringer samt keramik, kulfiber, gummi, plast. En anden stor funktion i PCD er behandling af træ og sten.

PCD værktøj er specielt velegnet til forarbejdning high-silicium aluminium, så det har været meget anvendt i automotive, luftfart, elektronik og skibsbygning.

I de seneste år, nye innovationer i nye materialer, nye teknologier, nye processer og nye udstyr dukker op i verden, såsom ultrafine pre legeret pulver, laser behandling, vakuum lodning, diamant plating og diamant ensartet teknologi. Disse teknologier er at være meget bekymrede med fokus på forskning og udvikling, og det har også gradvist dannet industrialisering. Med industrialiseringen af disse R & D resultater, udførelsen af diamant værktøjer er blevet løbende forbedret og dens funktioner udvidet kontinuerligt. I øjeblikket er sortimentet ansøgning gradvist udvidet mange områder, såsom halvledere, luft-og rumfartsindustrien og oplysninger. Og det giver en enorm plads til enorme profitter for diamant producenter.