info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvordan man forbedrer den mekaniske styrke af diamantslibemaskiner?

Hvordan man forbedrer den mekaniske styrke af diamantslibemaskiner?

Dec 28, 2017

For at forbedre varmebestandigheden og mekanisk styrke af phenolharpiksbindemidlet i diamantslibeskiverne tilsættes forskellige fyldstoffer for at opnå formålet med at modificere phenolharpiksen under fremstillingen af ​​harpiksslibeværktøjet. For eksempel kan tilsætning af kobberpulver forbedres varmebestandigheden; Tilsætning af zinkoxid, chromoxid og andre stoffer kan forbedres den mekaniske styrke; Tilsætning af flakgrafit, molybdindisulfid og andre bløde materialer til forbedring af slibepræmieringen af ​​harpiksbindingsslibeskiver. Den mest effektive måde at forbedre egenskaberne af phenolharpikser på er imidlertid at tilføje organiske modifikatorer. Fordi organiske materialer er mere kompatible med phenolharpikser med hensyn til materialestruktur og overfladeegenskaber end uorganiske.

Polyimidharpiks er det bedste varmebestandige harpiksbindemiddel. Fremstillingen af ​​diamantslibeskive for første gang i USA blev lavet med polyimidharpiks. Derefter anvendes den meget over hele verden. Den største funktion er den gode varmestabilitet, der kan bruges til 250 ° C i lang tid. Holdbarheden er meget højere end det phenolharpiksbindende slibeskive. Det bruges ofte i superabrasive slibeskive. Epoxyharpiks har god vandmodstand og stærk vedhæftning, men dens varmebestandighed er lavere. I slibepreparationsprocessen blandes den sædvanligvis med phenolharpiks eller polyimidharpiks osv. På basis af ikke at reducere varmebestandighed af materialer kan bindingsstyrken af ​​harpiksbindemidlet forbedres. Polyurethanharpiks har også lav varmebestandighed, men slibestyrken er større, generelt egnet til let slibning.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com