info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Diamant slibning hjulet For glas

Diamant slibning hjulet For glas

Mar 26, 2019

Glas er en uorganisk ikke-metallisk materiale, generelt lavet af en bred vifte af uorganiske mineraler (såsom kvartssand, borax, borsyre, baryt, bariumcarbonat, kalksten, feldspat, soda ash, etc. som det vigtigste råmateriale), og en lille mængde af medhjælper materialer er tilføjet. . Dets vigtigste bestanddele er silica og andre oxider. Den kemiske sammensætning af almindeligt glas er Na2SiO3, CaSiO3, SiO2 eller Na2O

Glas er en uorganisk ikke-metallisk materiale, generelt lavet af en bred vifte af uorganiske mineraler (såsom kvartssand, borax, borsyre, baryt, bariumcarbonat, kalksten, feldspat, soda ash, etc. som det vigtigste råmateriale), og en lille mængde af medhjælper materialer er tilføjet. . Dets vigtigste bestanddele er silica og andre oxider. Den kemiske sammensætning af almindeligt glas er Na2SiO3, CaSiO3, SiO2 eller Na2O· CaO·6SiO2, osv. Den vigtigste komponent er en silikat dobbelt salt, som er en amorf solid med en tilfældig struktur. Udbredt i bygninger, bruges til at adskille lys fra vinden, er en blanding. Kantning af glasset kan behandles af en diamant slibning hjulet.

1. hårdheden af diamant slibende bestemmer de vigtigste egenskaber af diamanten slibehjul, som kan effektivt grind hard-til-maskine materialer såsom hårdmetal, glas og keramik, og at slibe værktøj har den længste levetid.

2. diamond har høj slidstyrke. Slid af slibning hjulet er lille og brug tiden er længere. I slibeprocessen, størrelse, form og form af diamant abrasive partikler ændre lidt, som er mere egnet til høj præcision bearbejdning og produktion. Høj effektivitet, diamant slibning hjulet er et værktøj, der kan samtidig opfylde høj effektivitet og præcision bearbejdning.

3. den modificerede diamond slibehjul kan opretholde mikro-kanten af slibende korn i lang tid, og den gode skæreydelse sikrer den lille slibe styrke under slibeprocessen, derved at reducere slibning magt og energibesparelser.

4. den termiske ledningsevne af diamant er meget god, der er befordrende for overledning af varmen, at undgå forbrændinger, revner og faldende dele af emnet, og væsentligt forbedre kvaliteten af overflade behandling af emnet.

 

Til forarbejdning af glas kantning, en metal bond diamond dobbeltsidet hjulet kan bruges, og et diamant slibning hjulet med en harpiks obligation kan anvendes til polering.

JR company har specialiseret sig i diamond og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset bond, metal bond og galvaniseret slibeskiven.

Venligst velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com