info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
De vigtige parametre for at vælge Diamant slibesten

De vigtige parametre for at vælge Diamant slibesten

Sep 29, 2017

Når vi vælger diamant hjul, er der flere punkter for udvælgelse. Først er hårdheden af Diamant slibesten. Hårdhed betyder graden af vanskelighed, diamond pulveret på overfladen af slibning hjulene falder af under den slibe styrke. Hvis hårdhed af diamantskiven er blød, betyder det, at diamant pulver er meget let at falde ned. Og hvis hårdhed af diamant slibning hjulet er svært, så betyder det, at de abrasive partikler er sværere at falde ned. Det er vigtigt at bemærke, at hårdheden af diamantskiven og hårdhed af slibelærredet er to helt forskellige begreber.

I almindelighed, kan den samme diamant slibende gøres til forskellige hårdhed af diamant hjul. Dette bestemmes hovedsagelig som udførelsen af projektmappen, mængde og produktionsteknologi Diamant slibesten. Den betydelige forskel af slibning og skæring er at diamantskiven det har en "selvslibende". Når vi vælger diamant slibning hjulet hårdhed, i virkeligheden, er det at vælge de selvslibende. Men håber stadig, at den skarpe slibende bør ikke for tidligt for at komme ud.

I den nøjagtige grinding, for at sikre præcision og ruhed, anbefales det at bruge en lidt hård diamantskiven. Og for dårlig varmeledningsevne materialer, de er meget nemt at brænde og knæk (såsom slibning carbide, etc.), så diamant hjul skal være blødere.

En anden er struktur af diamant slibning hjulet. Diamant slibning hjulet struktur henviser til proportional forholdet af projektmappen, slibende og porerne. Det er normalt klassificeret som procentdel af mængden af slibning hjulet. Diamantskiven har tre vigtigste strukturelle tilstande: tæt, medium, løs. Opdelt i 0-14, er i alt 15 kvaliteter. Generelt, færre struktur, så den større andel af slibende partikler. Så diamantskiven bliver nøje; og vice versa.