info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvordan vælger man diamantslibeskiver?

Hvordan vælger man diamantslibeskiver?

Oct 13, 2017

Diamantslibeskive anvendes som råmateriale og metalpulver, harpikspulver, forglasset pulver og galvaniserende metal som bindemiddel til fremstilling af de cirkulære slibeværktøjer. Så, hvordan man vælger diamanthjulene? Vi vil introducere dig nogle udvalgsmetoder:

1. Bindningsstyrken på harpiksbindings diamanthjul er svagt, så selvskæringen kan være god i slibeprocessen. Det er ikke let at tilslutte, højslibende effektivitet, slibning, mindre slibekraft, lavere temperatur. Ulemperne er dens dårlige slidstyrke, større slitage, og det er ikke egnet til kraftig slibning.

2. Slidstyrken af ​​keramisk bindings diamantslibeskive er bedre end harpiksbindingen en. Den har god skarphed, høj slibepåvirkning, mindre termisk udvidelse og ikke let at varme og stik. Samtidig er det let at kontrollere nøjagtigheden. Ulempen er, at slibefladen er grovere, og prisen er dyrere.

3. Metal binder diamantslibeskive har høj styrke, god slidstyrke, lavt slid, lang levetid og lave slibekostnader. Det kan modstå større belastning, men selvskæringen er ikke god og nem at tilslutte.

4. Diamant kornstørrelse vil blive påvirket blokering og skære mængden. Sammenlign grovkornet og fint grus, store slibekornsskæringer dybere, slidet øges. Hjulet bliver let at tilslutte.

5. Hjulets hårdhed er en faktor til at forårsage blokken. Højhårdhedshjul har høj termisk ledningsevne. Det er ikke befordrende for overfladeafledning, men det hjælper med at forbedre forarbejdningens nøjagtighed og holdbarhed.

6. Koncentrationsvalg er et vigtigt træk. Det har stor indflydelse på slip effektivitet og forarbejdning omkostninger. Koncentrationen er for lav, det vil blive påvirket effektiviteten. Hvis koncentrationen er for høj, vil sliben være let at falde af.