info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Status for diamant slibning hjulet

Status for diamant slibning hjulet

May 24, 2018

Status for diamant slibning hjulet


Hvad er diamant hjulet? Det bruges diamond slibende som råvarer og metalpulver, harpiks pulver, forglasset pulver som bindemiddel til at gøre de cirkulære slibeværktøj. Hvad er fordelene ved en diamant slibning hjulet?

Der er fem fordele ved Diamant slibesten:

1. god form fastholdelse. Det færdige produkt er med høj præcision.

2. Karakteristik af diamantskiven: høj hårdheden, høj trykstyrke, god slidstyrke. Det er et ideelt værktøj til slibning processen.

3. høj effektivitet, høj præcision, god ruhed, lav slibende forbrug, lang levetid.

4. de selvslibende slibning hjulets er bedre. Det er relativt let at slibe diamant og tungsten carbide.

5. der er mange lufthuller i slibeskiven, som er befordrende for chip fjernelse og varmeafgivelse under slibningen. Det er ikke let at tilstoppe og svært at brænde emnet.

Diamant og CBN slibning hjul er de mest typiske superhard materielle værktøjer. Ifølge typerne af bindemidler, kan det være harpiks bond, forglasset bond, metal bond og galvaniseret slibeskiven.

Med udviklingen af superhard materielle værktøj teknologi omfatter dens bearbejdes objekter næsten alle kendte materialer. Det er stærkt at forbedre behandlingen effektivitet og kvalitet i forskellige mekaniske præcision bearbejdning felter, især som højhastighedstog, præcision proces. Der er to store programmer:

Første, feltet hårdt sprødt materiale forarbejdning. Det er hovedsagelig til sapphire, monokrystallinske silicium, polysilicon silicium, magnetiske materialer, siliciumcarbid, ildfaste materialer, glas, geologiske boring og andre hårde og sprøde materialer;

For det andet en række mekaniske præcision behandling. Det er primært den elektroniske, mekanisk, automotive, ny energi og andre præcision bearbejdning felter.

Efter deres anvendelsesformål, kan den være opdelt i: diamant slibning hjulet, diamant skæring hjulet, diamant boring værktøjer.

Fremkomsten af diamant værktøjer har været erstattet den tunge manuelle arbejdskraft og ringe virkningsgrad behandling af hårdt og sprødt materiale. Det har været væsentligt forbedret forarbejdning effektivitet. Og diamant slibning hjul er det mest effektive værktøj i behandlingen af hårde og sprøde materialer, såsom sapphire, silicium materialer, arkitektoniske keramik, sten og armeret beton.

Venligst velkommen til at vide mere information:www.jrdiamondtoolsgroup.com