info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Udviklingsudsigterne for diamantslibemaskiner

Udviklingsudsigterne for diamantslibemaskiner

Dec 13, 2017

Hvad er status quo og fremtidens tendens til diamantslibeskiven?

Diamant og CBN slibeskiver er de mest typiske superharde materialer værktøjer. De er lavet af diamant eller CBN som slibemiddel og kombineret med binderne og andre understøttende materialer til at komprimere forskellige former, egenskaber produkter.

Ifølge typen af ​​bindemidler kan diamant- og CBN-hjul opdeles i metalbindemiddel, keramisk bindemiddel og harpiksbindemiddel.

Med udviklingen af ​​superhård materiale værktøjsteknologi dækker det maskinbearbejdelige objekt næsten alle kendte materialer. Det forbedrer kraftigt bearbejdningseffektiviteten og forarbejdningskvaliteten i forskellige mekaniske præcisionsbearbejdningsfelter, især som høj hastighed, præcision, numerisk styring, fin behandling og anden avanceret fremstillingsteknologi.

Dens ansøgning har to hovedområder:

For det første vedrører de hårde og sprøde materialeforarbejdningsområder hovedsagelig safir, monokrystallinsk silicium, polysilicium, magnetiske materialer, siliciumcarbid, ildfaste materialer, glas, geologisk boring og andre hårde og sprøde materialer;

For det andet refererer alle former for mekanisk præcision primært til elektronik, maskiner, biler, ny energi og anden præcision.

Ifølge deres forskellige anvendelser kan den også opdeles i: diamantslibeskive, diamantskærer, diamantboringer osv.

Fremkaldelsen af ​​diamantværktøjer er blevet en af ​​moderne avancerede behandlingsmetoder. Det forbedrer væsentligt forarbejdningseffektiviteten. Diamantslibemaskiner er de mest effektive værktøjer i det magnetiske materiale, safir, siliciummaterialer, byggekaramik, sten, armeret beton og andet hårdt og sprødt materiale.

Produktionen af ​​superharde materialer redskaber spredes over hele verden. De høje niveauer af fremstilling af slibeværktøjer er hovedsageligt i Japan, Tyskland, USA og Sydkoreas. Disse lande bruger hovedsageligt super-hårde materialer værktøjer. Mængden af ​​andre normale slibeværktøjer har været faldende år for år. Da super hårde materialer har høj effektivitet, er energibesparelse, lang levetid, miljø, effektivitet og forventet levetid flere gange end de traditionelle værktøjer.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

1.jpg

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com