info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Karakteristika og anvendelser af diamantslibeskiver

Karakteristika og anvendelser af diamantslibeskiver

Nov 30, 2017

Hvad er diamantslibeskiven?

Diamantskiver er de skiveværktøjer, der bruges til slibemaskinen. Det er lavet af skivekroppen og diamantslibesten. Diamanten er belagt på bunden og udført en jævn slibning gennem møllens højhastighedssvingning. Generelt bruges den til maling af marmor, granit, keramik, kunststen og glas mv. Det er især egnet til opførelse af betonvægge i renoveringen. Og det er også poleret gulvpartementet og dekorative plader af marmor, granitslibning, afskærmning og bueformaling.

2. Funktionerne i diamantskiver

Diamantslibeskive har hurtig slibningshastighed, ingen ridser, ingen slag, lang levetid og andre fordele. Egenskaberne er også ensartede partikelstørrelse, god konsolideringsstyrke, god glathed, fremragende skarphed, ingen slag, har ikke råd til at linse, ikke sand, slidstærke.

3. Diamanthjulskarakteristika

Karakteristika ved diamantslibeværktøj er høj hårdhed, høj trykstyrke, god slidstyrke. Derfor er diamantværktøjer i slibeprocessen det ideelle værktøj til slibning af hårde og sprøde materialer og hårdmetal. Det er ikke kun høj præcision, høj effektivitet, men også god ruhed, mindre slibende forbrug, lang levetid og forbedrede arbejdsvilkår. Derfor anvendes den i vid udstrækning i hårde og sprøde materialer, der ikke er af metal, og metaller med lavt jernindhold, som er vanskelige at behandle med almindelig slibeværktøj, såsom hårdmetal, højaluminiumporselein, optisk glas, agatperme, halvledermaterialer, sten etc.

4. Diamond disk ansøgning

Diamantskiver er primært poleret ædelsten, jade, agalmatolit, krystal, agat, keramik, kunsthåndværk og meget udbredt i halvlederferritmaterialer som hårde og sprøde materialer og metalmaterialer. I de senere år er det blevet brugt i elektronik, optisk, krystal, kunsthåndværk, krystalbelysning, glasprodukter, præcisionsbearbejdning og andre industrier. Samtidig er der i form af hårdmetalbehandling, elektrolytisk slibning, slibning og slibning med diamantboring og anden kraftig opskæring, diamantslibeskiver med god slidstyrke, høj effektivitet og lang levetid.