info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Diamond Drill Bit's klassificering

Diamond Drill Bit's klassificering

Aug 02, 2019

1. Diamantbor er klassificeret efter formål

Ingeniørboring bruges hovedsageligt til konstruktion. Denne type teknik har mange specifikationer og den største mængde boring. Det har dannet en speciel række industrielle bor til boring og kurring. Dets hovedformål bruges hovedsageligt til produktforarbejdning, såsom bredskærmslinser med bred linie, siliciumskivehekker osv. Prøveøvelser bruges hovedsageligt til prøvetagningsanalyse af materialer, såsom analyse af store grafitelektroder og ildfaste mursten.

2. Diamantbor er klassificeret efter deres fremstillingsmetoder

Varmepressemetoden svarer til varmpresseproduktionsprocessen for en geologisk imprægneret borekrone. Det er muligt at fremstille en hylse og derefter svejse den til stållegemet eller direkte trykke den på stållegemet. Elektroplettering ligner processen med elektroplettering af borefremstilling. Elektropletteringsfremgangsmåden kan yderligere opdeles i en epitaksial vækstmetode og en konventionel metode.

3. Diamantbor er klassificeret efter den anvendte diamant

Naturlige diamanttekniske bor er lavet af naturlige diamanter af høj kvalitet, der bruges i byggematerialer og byggebrancher. Syntetiske diamanttekniske øvelser er lavet af en højkvalitets syntetisk diamant enkeltkrystaller, som oftest bruges i den optiske og kemiske industri. Kinas tyndvæggede diamanttekniske øvelser startede sent og har endnu ikke udviklet en national standard. Hver producent leverer en specifikation af produkter i henhold til markedets behov.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com