Hjem > Nyheder > Indhold

Diamantskiver og kegler til fremstilling af glasflaskearbejde

Jun 19, 2020

Diamantværktøjer er effektive til at håndtere glasarbejde. Med et par stykker diamantværktøjer: diamantskæreskive, diamantslibeskive, diamantkegle. Der er flere trin til at fremstille en vinflaske til et drikglas.

For det første: Med en skæremaskine, der er samlet med diamantskæreskiven, er skærearbejdet meget effektiv, og jo hurtigere det er at skære og mere konsistent, du kan gøre brillerne, og et fint kornet diamantblad, der er specifikt beregnet til at skære glasmateriale, har lidt til ingen kant flis involveret. Den første udskæring på din flaske er et meget vigtigt trin, hvis du gør et godt stykke arbejde, vil det ikke være vanskeligt at slibe kanten af ​​flaskekanten.

For det andet handler det på en flad skødslibemaskine med en elektropletteret diamantskive om at fjerne alle chips fra kanten af ​​flaskekanten, som du kan, og sørge for, at din flaske er jævn. Under denne proces bruges adskillige diske med forskellige korn trin for trin. Til at begynde med er en 180 korndisk et fremragende valg til at være i stand til at fjerne glas effektivt fra den skårne flaske uden at indføre nye chips i kanten. Slib derefter på en finere korn, 320 kornskive vil gøre en finere overflade på kanten af ​​glasset, indtil kanten ikke længere vil være i stand til at skære dig.


Det sidste trin er at polere den indvendige og udvendige faset på dit drikkeglas fuldt ud. Poleringsglas udføres med en 1000 korn, elektropletteret diamantkegle. Hvis du vil have en bedre finish på kanten af ​​dit glasdrink, kan du anvende den fineste diamantpasta (grus W0. 25) på diamantkeglen. Dette bringer din overflade tilbage til en klar glasfinish og giver den et udseende af høj kvalitet.


JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasningsbinding, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com