info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Diamond CBN-slibehjul til skærpning af saks

Diamond CBN-slibehjul til skærpning af saks

Dec 25, 2019


Efter 27 års produktion og eksport på 11 år vil JR levere diamant- og CBN-slibehjulet, som er bedst egnet til saksudskæringsindustrien. De vigtigste faktorer for valg af et passende slibehjul er som følger:

1. Valg af slibemiddel: CBN (Cubic Boron Nitride) er en slags syntetiske nadverhårdte materialer, det andet hårdeste materiale i verden. Dets hårdhed er kun ringere end den syntetiske diamant. Det skylder ikke kun diamantens vigtigste egenskaber, men det har også en højere termisk stabilitet med jern-metalgruppe, de åbenlyse fordele ved CBN-slibemiddel er i behandlingen af materialer som HSS ((High Speed, Alloy Steel, Chrome) Stål, værktøjsstål og disse stål med hårdhed mellem Rockwell 45-68.

2. Valg af kornstørrelse: Kornstørrelse refererer til størrelsen på slibekorn. Det er yderst relateret til slibeeffektiviteten og overfladebehandlingsgraden af de slibede genstande. Generelt medfører mere grov kornstørrelse højere slibeeffektivitet, mens overfladebehandlingsgraden ville være relativt lavere, og omvendt. For at skærpe saks ville grit 1200 # og 2000 # være det mest passende valg, denne kornstørrelse har vist sig at være det perfekte match til skærning af saks.

3. Lim og bindemiddel: det henviser til det materiale, der anvendes til binding af kornet under fremstillingen af slibeværktøjer. De mest almindelige bindemidler inkluderer harpiks, metal, forglaset og elektrobelagt bindemiddel. For slibning af træblade er harpiksbinderen det mest egnede valg ved sine betydelige ydeevne for selvskarphed for at slibe knivene med den korteste slibetid, længere varighed af brugstid og de garanterede skæringsresultater fra klingerne.

Til superhårdt slibehjul i saksudskæringsindustri vil diamant og CBN-materiale blive anvendt gradvist i fremtiden med det formål at imødekomme den industrielle udvikling. Slutbrugerne søger en højere skæreeffektivitet med lavere forbrugsomkostninger. Efterhånden vil de gerne bruge CBN eller diamantslibningshjul. Med stabile råmaterialer og senioringeniører i TOP-klasse strengt kontrol over de samlede produktionsprocesser for at sikre den højeste kvalitet af vores produkter, kunne JR fremstille og levere det mest passende slibehjul til forskellige knive og knive. CBN / diamanthjul lavet af JR ville være dit bedste valg!


JR selskab har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com