info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Diamond / CBN Cup Wheel

Diamond / CBN Cup Wheel

Jun 27, 2018

Diamond / CBN Cup Wheel

Slibning er for tiden en af de vigtigste bearbejdningsmetoder til halvfabrikation og efterbehandling. Slibeskiver er vigtige værktøjer i slibeprocessen. Slibeskiver er generelt installeret på overfladeslibere, cylindriske slibemaskiner og interne slibemaskiner, og kan også monteres på slibemaskiner for at skærpe skæreværktøjer.

 

Ifølge forskellige anvendelser, slibemaskiner og typer af slibemaskiner fremstilles slibeskiver i forskellige former og størrelser. Almindeligt anvendte slibeskiver omfatter flade slibeskiver, cylindriske slibeskiver, dobbeltskårne slibeskiver, skålformede slibeskiver, skålformede slibeskiver, skålformede slibeskiver mv.

Det kopformede slibeskive anvendes hovedsagelig til fræsning af kutter, ridser, boreredskaber, broaches, papirskærere, skære tobakskuttere osv. Det kan også bruges til overfladeslibning (endefladen af det kopformede slibeskive er det arbejde ansigt).

Valget af hjulelementer

(1) Til slibning af hårde materialer skal vi vælge et blødt og slibet slibeskive. Til slibning af bløde materialer skal der vælges et hårdt og fint kornstørrelsesslibeskive. Det gør slibeskiven mindre slid og er ikke let at tilstoppe.

(2) For at øge produktiviteten ved grovslibning skal vi vælge et fint grus og blødt hjul. For at forbedre overfladekvaliteten på emnet er det nødvendigt at vælge et hårdt slibeskive med hårdt grus.

(3) Til slibning af slibematerialer eller tyndvæggede dele skal der vælges et slibeskive med en lille kornstørrelse, stort organisationsnummer og blødt. På denne måde er slibeskiven ikke let at tilstoppe, overfladen af emnet er svært at forbrænde, og emnet kan ikke let deformeres.

(4) Til formaling skal slibeskiven være grov kornstørrelse, lille organisationsnummer og svær at opretholde sliphjulets profil.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com