info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Slibende diamant til zirkoniumkeramisk slibning

Slibende diamant til zirkoniumkeramisk slibning

Jul 24, 2019


Zirkoniumoxidkeramik er keramiske materialer med høj hårdhed. De er ofte "vanskelige at behandle", så behandlingsomkostningerne for keramiske præcisionskomponenter tegner sig for 30% -60% af omkostningerne, og nogle endda så høje som 90%. Derfor er det især vigtigt at udforske sofistikerede, effektive og lave omkostningsbearbejdningsmetoder til keramiske materialer.

Zirkoniumkeramiske materialer er materialer af højhård og hård maskine, og diamantslibeværktøjer er almindeligt anvendte slibeværktøjer. Forskellige diamantslibehjul ifølge bindemidler kan generelt opdeles i harpiksbindende diamantsand, keramisk limning af diamantslibehjul og metalbindemiddel diamantslibeskive.

1. Harpiksbindende diamantslibehjul vedtager termohærdende harpiks, hvilket har fordelene ved lav hærdningstemperatur og relativt enkel forberedelse. Det bruges hovedsageligt til slibning, ekstern slibning og overfladeslibning.

2. Diamantslibeskive af metalforbindelse har stærk limstyrke og god sejhed og kan modstå store belastninger. Det er anvendt inden for kompleks overfladeslibning, præcision og ultrapræcisionsslibning af hårde og sprøde materialer.

3. Diamantslibeskive af keramisk binding har høj elastisk modul og lav brudsejhed. Dets limstyrke er højere end for harpiksbindende diamantslibehjul. Dets selvskarphed er overlegen i forhold til metalbundet diamantslibehjul. Det bruges i vid udstrækning til behandling af keramik. , glas, cementeret karbid og andre materialer.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com