info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Udviklingsudsigterne for diamantværktøjer

Udviklingsudsigterne for diamantværktøjer

Apr 03, 2019

Diamantværktøjets udviklingsretning er hovedsagelig på følgende tre områder:

1. Byggematerialefelt.

Som vi alle ved, er fast ejendom den motor, der driver økonomisk udvikling og motoren, der driver udviklingen af diamantindustrien. Byggematerialer og konstruktion kræver diamantværktøjer som støtte. Faktisk, i sidste ende er opførelsen af infrastruktur stadig uadskillelig fra diamantværktøjer. Ifølge dataene vil ejendoms- og infrastrukturbyggeri fortsætte med at drive udviklingen af diamantværktøjsindustrien i mindst de næste fem år. Byggematerialer som sten og gulvfliser er tæt forbundet med fast ejendom og tæt relateret til diamantværktøjer. Man kan sige, at der ikke er nogen moderne sten- og gulvfliserindustri uden udvikling af diamantværktøjsindustrien.

2. Maskinens område.

"Made in China 2025" er faktisk baseret på fremstilling. Diamantværktøjer som værktøj til fremstilling er uden tvivl hjørnestenen i udviklingen. Maskinværktøjer, biler, traktorer, husholdningsapparater, flyindustrien, militær mv. Er de vigtigste anvendelsesområder for præcisionsskærings- og slibeværktøjer til superhårede materialer. Felterne i integrerede kredsløb, ren energi, solceller, halvledere og lysdioder er nye applikationer af diamantværktøjer. Og udviklingspotentialet er enormt.

3. Mineral udforskning og jernbane konstruktion.

Udforskningen og udviklingen af olie- og gasressourcer er ikke kun relateret til udviklingen af den nationale økonomi, men også til den nationale energisikkerhed. Verden i dag fortsætter ikke blot med at uddybe udforskningen og udviklingen af jordressourcer, men har allerede anvendt olie til de dybe lag på 3.000 til 6.000 meter og har sat sine seværdigheder på det bredere hav. Den hurtige udvikling af olie og gas efterforskning og udvikling kombineret med efterforskning og udvikling af mineralressourcer som kul, stål, ikke-jernholdige metaller og ikke-metaller har givet nye udviklingsmuligheder for diamantboringsværktøjer og fremhæver også højere krav. Derudover er Kinas jernbanekonstruktion først og fremmest i verden. I slutningen af 2017 nåede Kinas højhastighedstogkørsel kilometer på 25.000 kilometer og tegner sig for mere end 70% af verdens samlede højhastighedstog. I 2020 vil det nå 30.000 kilometer, og jernbanenet skal nå 150.000 kilometer. Otte lodrette og otte vandrette, der dækker over 80% af storbyerne. Det er alle attraktive udsigter til diamantudforsknings- og udvindingsværktøjer.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com