info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Udvikling af Keramisk Bond Slibeskive i Kina

Udvikling af Keramisk Bond Slibeskive i Kina

Mar 20, 2019

Tysklands Krebs & Riedel, der er berømt for at producere specielle slibeskiver i verden, har sit superabrasive-CBN / diamant keramiske slibeskive vokset med 20% pr. År de seneste år, især på 40% i 2005. Det er klart, at slibemaskinen Udviklingen er at udvikle sig i retning af superhårede slibende CBN / diamant keramiske slibeskiver. Årsagen er, at CBN slibemiddel har termisk stabilitet, ikke-jern affinitet, høj hårdhed og god slidstyrke. Slibeskiven, der anvendes til den, har høj slibepåvirkning og god overfladekvalitet, især til hårde emner. Et bredere udvalg af applikationer.

De indenlandske super-slibende virksomheder har indført avanceret udenlandsk produktionsteknologi, og produktets ydeevne og kvalitet er også blevet forbedret hurtigt. Den keramiske bånd diamant og CBN slibeskive produktionsteknologi er blevet stærkt forbedret. CBNs keramiske bindeskærer vil blive mere udbredt end harpiksslibeskiver. Keramisk CBN slibeskive kan ændres i overensstemmelse med menneskelige behov, og det er ikke let at generere varme under arbejdet. Dette er en uundværlig betingelse for produktion i høj volumen, høj præcision. Det kan også producere slibeskiver med forskellig hårdhed i henhold til kravene til bearbejdning af emner til at tilpasse sig til behandling. brug for.

Til udvikling og korrekt udvælgelse af bindemidler og fyldstoffer skal slibeskiven til fremstilling af atmosfæriske porer have god slidstyrke. Atmosfæriske hulslibeskiver er afgørende for dyb slibning og stærke slibeprocesser, porøse og atmosfæriske huller. De bærer chipsene og transporterer skærevæsken til kontaktområdet for at undgå forbrændinger til emnet, især til formning og præcisionsslibning. Sikre formuligheden af slibeskiven.

Hurtigslibeskive, arbejdshastighed på 60-80m / s og arbejdshastighed på CBN slibeskive mere end 100m / s er blevet brugt mere i Europa, specielt nogle specielle slibemaskiner, som Junker's krumtapaksel og knastakslibemaskine med Krebs & Riedel slibeskive. Dens arbejdshastighed når 125m / s, der er kendetegnet ved mere slibende korn, høj effektivitet og god overfladekvalitet, hvilket forlænger slipeskivenes levetid.

Ved produktion af nye keramiske slibeværktøjer har nogle virksomheder introduceret avanceret udenlandsk teknologi og aktivt udviklet ny teknologi, og produktets ydeevne og kvalitet er også blevet forbedret hurtigt. Slibestyrets hastighed for slibeknuftens aksel når op til 80m / s -120m / s og når det avancerede niveau af lignende udenlandske produkter. Men generelt er der stadig en vis kløft mellem Kinas keramiske slibeskive og fremmed avanceret niveau. Dette venter på, at vi arbejder sammen for at nå fremadrettet udvikling af keramisk slibeteknologi. Gennem yderligere teknologi introduktion, fordøjelse og absorption, lad os accelerere Kinas keramiske slibning for at imødekomme behovene på hjemmemarkedet og indtage et sted i det internationale keramiske slibemiddelmarked.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com