info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Dybslibende højhastighedsværktøjsstål med CBN-slibehjul

Dybslibende højhastighedsværktøjsstål med CBN-slibehjul

Dec 04, 2019


Sammenlignet med diamanthjul er en klar fordel ved CBN-slibehjul, at det kan skære metal mere effektivt uden at efterlade brændemærker eller revner på emnet. Under de samme slibeforhold er skærekræfterne for CBN og diamantslibningshjul næsten de samme. Ved dybslibning er overfladekvaliteten opnået med CBN-hjul bedre end diamanthjulene

CBN-slibehjul skal bruges i stedet for almindelige slibeskiver til slibning af hårdt stål, især højhastighedsværktøjsstål. Ved slibning af højhastighedsværktøjsstål er brugen af almindelige slibehjul hurtigere og de skadelige termiske effekter på materialestrukturen, så det begrænser skæreydelsen. De vigtigste fordele ved CBN-hjul er deres ekstremt lange levetid og deres slibekapacitet. Så sammenlignet med diamant- eller siliciumkarbidhjul giver CBN-hjul en mere økonomisk effekt. For at evaluere de økonomiske og tekniske muligheder for CBN-slibehjul er det nødvendigt at afklare de særlige egenskaber ved CBN og diamantslibehjul med forskellige specifikationer.

Fra sammenligningen af de normale og tangentielle kræfter af CBN og diamantslibehjul ved frem- og tilbagegående slibning viser det, at kraften i CBN-slibehjul svarer til kraften for diamantslibehjul. Når man antager det maksimale slibeforhold, er fordelene ved CBN-slibeskiven tydelige ved slibning af højhastighedsværktøjsstål. Hvis den termiske skade forårsaget af arbejdsemnet bruges som et begrænsende indeks, kan CBN-slibehjulets skærehastighed til metallet øges til 5-7 gange diametsslibehjulet og forårsager ikke brændemærker eller revner på overfladen af emnet.

Slibekoncentrationen har en betydelig effekt på skærekraften. Skærekraften på et 75% koncentrationshjul er dobbelt så meget som et 50% koncentrationsslibehjul.

Sammenlign med diamant- eller siliciumkarbidslibehjul, ulempen ved CBN-slibehjul er, at det vil danne et grovere overfladesilke-mønster på emnet. De gennemsnitlige overfladefinishværdier for CBN-slibehjul ved dybslibning er meget lave.


JR selskab har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com

image