info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Hvad er kubisk bornitrid? Hvad er fordelene ved CBN?

Hvad er kubisk bornitrid? Hvad er fordelene ved CBN?

Jun 14, 2018

Hvad er kubisk bornitrid? Hvad er fordelene ved CBN?

Kubisk bornitrid er et syntetisk superhårdt materiale, dets hårdhed er andet kun til diamant. Kubisk bornitrid syntetiseres med blødt hexagonalt bornitrid under høj temperatur (1500-2100 ° C) og højt tryk (60.000 til 100.000 atmosfærer). Formen er generelt finkornet enkeltkrystal med en partikelstørrelse på 60-280. Den fælles farve er mørk brun eller sort. På grund af forskellige råmaterialer og syntetiske processer er ren farveløse krystaller, nogle gange hvide, gule, lilla eller brune.

Kubisk bornitrid har følgende egenskaber:

(1) Høj hårdhed: Hårdheden af enkeltkrystal-kubisk bornitrid er HV7300-9000, som er lidt lavere end diamanter.

(2) God varmebestandighed: Varmebestandigheden af kubisk bornitrid er god, og den vil ikke degenerere under 1600 ° C. Men diamanten vil forekomme carboniseringen, hvis den overstiger 800 ° C.

(3) God kemisk inertitet: Kubisk bornitrid er ikke let kemisk reageret med jernholdige metaller og andre elementer, men diamanterne vil blive omsat med jern for at omdanne til grafitstruktur ved høje temperaturer.

(4) God maskinbearbejdning: De polykrystalliske værktøjer, der er fremstillet af kubisk bornitrid, kan skærpes diamantslibeskiver, som er let at trimme. Men diamantslibningen er meget vanskelig, og effektiviteten er meget lav.

De enkeltkrystalliske kubiske bornitridpartikler er meget små og anvendes hovedsageligt til fremstilling af harpiksbindingsslibeskiver og slibepropper. For metalskæringsværktøjer skal det bruges cbn værktøjer.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com