info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Almindelige materialer i knastaksel

Almindelige materialer i knastaksel

Apr 29, 2020


Almindelige materialer af kamaksler inkluderer hovedsageligt duktilt jern, legeret støbejern, kølet støbejern og medium kulstofstål.

Duktilt jern: Spheroidiseret støbejern opnås ved sfæroidisering af det smeltede jern, der giver lignende sammensætning af gråt støbejern med magnesium- eller magnesiumlegering eller andet sfæroidiseringsmiddel. Grafit er sfærisk, hvilket i høj grad reducerer opdelingen og skarpheden af ​​grafit på underlaget. Duktilt jern har egenskaberne højere styrke, slidstyrke, oxidationsmodstand, stødabsorption og mindre hakfølsomhed.

Duktile jern-kamaksler bruges normalt på en-cylindret forbrændingsmotor, såsom S 195 dieselmotorer. Det duktile jern som camshaftsisQT600-3 eller QT700-2. Thheroidisering er påkrævet at være karakter 2 (grafit-sfæroidiseringshastighed 90-95%). Partikelstørrelsen af ​​grafit er større end 6 niveauer. Knastakslens samlede hårdhed er HB230-280.

Legeret støbejern: Det smeltede jern, der er tæt på sammensætningen af ​​gråt støbejern, blev tilsat til Mn, Cr, Mo, Cu og andre elementer, hvorved der dannedes en legering med pearlit og reducering af mængden af ​​ferrit. Legerede støbejerns kamaksler bruges generelt til højhastigheds-knastaksler, ligesom CAC 480 knastaksel. Den samlede hårdhed af kamakslerHB263-311.

Kølet støbejern: det kræves generelt kold stødbehandling på overfladen af ​​lavlegeret støbejern, ligesom 372 knastaksler. Kølet støbejern Camshaftsare arbejdede i tør friktion eller halvtør friktion og har modstå større bøjning og kontaktbelastning. Det kræver således overfladelaget af materialet for at modstå slid og bærer høj styrke, og kernen har stadig en vis sejhed. På nuværende tidspunkt er der to hovedtyper af kølet støbejern, der bruges i Kina: chrom, molybdæn, kobber kølet støbejern og chrom, molybdæn, nikkel kølet støbejern. Hårdheden af ​​kølet støbejern er HRC45-52. På nuværende tidspunkt markedsføres hårdheden af ​​kølet støbejern på Kina omkring HRC 47.

Mellem kulstofstål: Det bruges generelt til store motorkamaksler. F.eks. Er 6102 -motoren dannet af smedning, og nogle af dem bruges til motorcamsaksler. Støbningen er relativt enkel. Efter smedning anneales glødebehandlingen generelt for at lette bearbejdningen.


JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasningsbinding, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com