info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Klassificering og anvendelse af CBN Slibeskive-ONE

Klassificering og anvendelse af CBN Slibeskive-ONE

Feb 20, 2019

Det ultrahårede materiale CBN blev opfundet og blev brugt som slibemiddel til fremstilling af slibeskiver, som ikke kun effektivt behandlede hårdt stål (HRc 45-65), men også fordoblet slibeskivenes holdbarhed. Især CBN-slibeskiven af keramisk bånd, der er udviklet af Krebs & Riedel i Tyskland i midten af 1980'erne, især i korrigering af slibning, kan siges at være en revolution af slibeværktøjer. Den vellykkede udvikling af CBN slibeskiver til keramiske bindemidler har på sin side foreslået tekniske parametre for producenter af slibemaskiner til fremstilling af slibemaskiner, der passer til typen af CBN slibeskiver. CNC-flerakse-slibemaskinen, der er udviklet af slibemaskineproducenten og slibeproducenten, forbedrer behandlingseffektiviteten betydeligt og reducerer produktionsomkostningerne.

Slibeskiver fremstillet af CBN slibemidler kan opdeles i følgende fire typer ifølge forskellige behandlingsteknikker og kombinationer af forskellige anvendte komponenter.

1. Electroplated CBN slibeskive:

Slibeskiven har en simpel produktionsproces og lave produktionsomkostninger. Støbningen er enkel, men kun et lag påføres og kan ikke rettes. Det er svært at vide, hvornår slibelaget er beskadiget under behandlingen. Velegnet til småbatchbearbejdning og geometri kompleksdannende slibning og som korrektionsrulle.

2. Sintret CBN slibeskive:

Høj hårdhed og høj densitet, det behandles til en høj præcisionskorrigeringsrulle, hvilket er dyrt. Bruges hovedsageligt til slibeskivenes slibeskive og behandling af store mængder superharde materialer.