info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Klassificering og anvendelse af CBN Slibeskive-to

Klassificering og anvendelse af CBN Slibeskive-to

Feb 21, 2019

I går introducerer vi klassificering og anvendelse af galvaniseret og sintret CBN slibeskive. I dag viser vi endnu et CBN-hjul.

Harpiks CBN slibeskive:

Slibeskiven har en simpel produktionsproces og lave produktionsomkostninger. Formering er enkel, men det er ikke let at rette formen. Anvendes til behandling af småbatch af flere typer. Såsom værktøjslibning og værktøjsbehandling og glasbehandling.

Keramisk binding CBN slibeskive

Forarbejdningsteknologien og formuleringen af bindemidlet mesteres af et par udenlandske producenter, såsom Krebs & Riedel fra Tyskland, som lige er kommet ind på det kinesiske marked, WINTER af verdens største slibestøberegruppe Saint-Gobain, TYROLIT i Østrig, Wendt af Tyskland og WINTERTHUR i Schweiz. . CBN / diamantslibeskiven i den indenlandske keramiske bånd har også lavet et gennembrud for nylig. CBN / diamantslibningshjulet med keramiske bånd har fordelene ved stærk slibekraft, hurtig bearbejdning uden at forbrænde arbejdsemnet og kan korrigeres og holdbar. Det er det mest ideelle højhastighedstog, højtydende og høj præcisionsslibeværktøj.

I udviklede industrilande er hårdheden af emnet HRc større end 45, for højt volumen, høj præcisionsslibning, som i grunden er jorden med keramiske CBN slibeskiver. Det er meget udbredt i de vigtigste dele af biler som kamaksler, krumtapaksler, gearkasser og gear af gearkasser, lejer og bremseklodser. Slibning af præcisionsbearbejdede dele, såsom styreskinner, blyskruer og motoraksler, der anvendes i værktøjsmaskiner. Slibemaskinens dele er formalet til en nøjagtighed på 0,3-0,5 mikron. CBN keramiske slibeskiver anvendes til slibning af rullede stålruller og inden for luftfart, luftfart og militær.

På grund af CBN's keramiske slibes lange produktionscyklus skal brugerne have en plan for at bestille. En god producent formulerer slibeskiven i henhold til brugerens produktionsproces og de tekniske parametre i emnet. Parametrene som valg af slibemiddel, slibekornets størrelse, vævets tæthed, slibens hårdhed og form er ikke kun baseret på arbejdsstykkets tekniske parametre, men også de tekniske parametre i slibningen maskine. Derfor er anvendelse af CBN-teknologi til købere og sælgere en teknologi. Teknologien med højere indhold skal købes via professionelle kanaler for at købe egnede slibeskiver for at forbedre produktionseffektiviteten og reducere produktionsomkostningerne.