info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Kinas diamant slibeværktøj industri udvikling Plan-en

Kinas diamant slibeværktøj industri udvikling Plan-en

Sep 19, 2018

Kinas diamant slibeværktøj industri udvikling plan-en


Kinas superhard materielle værktøjer er meget udbredt i geologisk efterforskning, sten, maskiner, biler og forsvar industrier. Fremstillingen af slibeværktøj, geologiske borehoveder og sten savning værktøjer til bearbejdning er blevet væsentligt forbedret, og produkter har været føljeton med standardisering, komplet sorter og specifikationer og stabil produktkvalitet, nogle produkter har visse konkurrenceevne på det internationale marked. Forskellige diamant værktøjer er almindeligt anvendt i forskellige industrier og har opnået betydelige økonomiske fordele. Hvad angår hele diamantindustrien værktøj, er det imidlertid stadig nødvendigt at forbedre industriel planlægning, udvide programfelter og oprette internationale mærker.

1. industriel planlægning: styrke forvaltningen af makroøkonomiske regulering

På grund af blinde udvikling, blive produktion layout af hardware værktøjer, især diamantværktøj, spredt. Omfanget af produktion virksomheder er generelt små, produktion er ikke koncentreret, procesteknologi er dårlig, konkurrencen på markedet mangler og produktkvalitet i værktøj salg marked er ustabil.  Derfor er økonomisk effektivitet lav.

2. produktudvikling: udvide feltet af diamant applikationer

På nuværende, indenlandske investeringer i værktøj og udvikling af nye produkter, behandle teknologiforskning og andre aspekter af kapitalinvesteringer er utilstrækkelige, vi må øge investeringer i værktøj industri, være meget opmærksomme på udviklingen af nye produkter og fremme af nye teknologier og nye processer, og hele tiden udvide feltet af diamant programmer og forbedre diamanter. Generelle tekniske niveau og markedet konkurrenceevne værktøj er at overleve ved variation og kvalitet, og at udvikle med videnskabelige og teknologiske fremskridt.

For at opfylde behovene i værktøjet indenlandske og internationale marked, skal vi fremskynde udviklingen af nye produkter, forbedre produkternes kvalitet, øge sorter og øge produktionen. I de seneste år er efterspørgslen efter diamant værktøjer i behandlingen af maskiner, smykkesten, medicinsk udstyr, træ, glas stål, sten kunsthåndværk, keramik og komposit ikke-metalliske hårdt og sprøde materialer er øget år for år. På nuværende tidspunkt er disse produkter stadig afhængige af import, så vi skal udvikle en bred vifte af høj kvalitetsværktøjer til at erstatte import hurtigst muligt.