info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Kølet støbejern - Behandlingsfunktioner

Kølet støbejern - Behandlingsfunktioner

Apr 28, 2018

Kølet støbejern - behandlingsfunktioner


(1) Kaldstøbt støbejern og slidbestandigt legeret støbejern er typiske hårde sprøde materialer med høj overfladehårdhed. Under hård bearbejdning når aggregatets skærekraft 3000 MPa. Stærk indvirkning kan let forårsage vibrationer og værktøjsslitage.

(2) Kølet støbejern bruges ofte til at lave forskellige ruller. Strukturens størrelse og bearbejdningstillaeg er store. Stor snitdybde og fodermængde kræves til drejning. Og skæringsværktøjets styrke og stivhed i processystemet skal være høje.

(3) Kaldt støbejern og slidbestandigt legeret støbejern har høj hårdhed og høj termisk styrke. Specielt til store dele er værktøjets temperatur meget høj, når skæringsværktøjet virker i lang tid, og det vil derfor være let at forårsage kropsdeformation.

(4) Overfladestrukturen af det kølede støbejern er hvidt, meget hårdt og skørt. Når værktøjet skæres i eller skæres ud, er det tilbøjeligt til at kollapse, hvilket resulterer i affald eller beskadigelse af værktøjet.

(5) Den ujævne arbejdsgodtgørelse og lufthullet på den hårde overflade og andre støbfejl er også let at beskadige værktøjet.

(6) Chipset af kølet støbejern og slidbestandigt legeret støbejern er smuldret, og den øjeblikkelige temperatur er høj. Det bør forhindres i at falde i øjnene og forårsage fysisk skade for operatøren.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.


forglasset slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/

Harpiks slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/

Elektropladet slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-grinding-wheels/

Metal bond slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-bond-grinding-wheels/