info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Karakteristik af den Centerless Cylindrical Slibning

Karakteristik af den Centerless Cylindrical Slibning

Aug 13, 2018

Karakteristik af den midterløse cylindriske slibning

 

1. Til udvendig slibning er emnerne uden centerhullet, og det er ikke nødvendigt, at tommelfingeren understøtter emnet. Da emnerne ikke løser midten, er slibetilskuddet relativt reduceret.

2. Ekstern slibning kan ikke male de aksiale emner med riller. Ved maling af emnet med huller kan hullets aksiale bly ikke korrigeres, og embalksiteten af emnet er lavere.

3. I det generelle tilfælde kan den indre slibning kun behandle de emner, der kan rulles, især egnet til slibning af tyndvæggede dele, såsom muffen. Som slibende dele placeres i henhold til deres ydre cirkel som reference, så den oprindelige koaksialitetsfejl mellem det indre og det eksterne kan ikke korrigeres.

4. Den midterløse slibemanøvre tid falder sammen med lastning og losningstid, hvilket er let at opnå automatiseringen i slibeprocessen og har høj produktionseffektivitet.

5. I den midterløse slibeproces afhænger positionens ændring af emnerne på den oprindelige fejl før slibning, processtivhedens stivhed, slibemængden og andre procesparametre (højden af emner, pallens vinkel osv. .).

6. I centerless slibningsprocessen afhænger stabiliteten og ensartetheden af emnet ubevægeligt af maskindrevskæden, emneformen, styrhjulets materiale og understøtningsdelene, overfladeformen, slibningen og andre procesparametre.

7. Centreringsslibemaskinen tager lang indstillingstid og har høje tekniske krav til justering af maskinværktøjet. Det er ikke egnet til single-piece små batch produktion.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.


forglasset slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/

Harpiks slibeskive: http: //www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/

Elektropladet slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-grinding-wheels/

Metal bond slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-bond-grinding-wheels/