info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Karakteristik af CBN Slibeværktøj

Karakteristik af CBN Slibeværktøj

Apr 26, 2019

CBN har god termisk ledningsevne og højere hårdhed end almindelige slibemidler. CBN slibeværktøjs egenskaber er som følger:

1. Høj hårdhed og høj sejhed

Kubisk bornitrid (CBN) med høj hårdhed, høj sejhed er et hårdere materiale, der kun er den anden til diamanter syntetiseret af mennesker. Det er meget højere end almindelig korund og siliciumcarbid slibemidler, så det har bedre skæreevne og skarpere.

2, høj temperatur modstand, god termisk stabilitet

Kubisk bornitrid kan modstå høje temperaturer på 1250-1350 grader Celsius, hvilket er højere end varmestandigheden af diamanter på 800 grader Celsius; Ved slibning og skærejernsmaterialer er der ikke noget stødende fænomen, slibende hærdet stål, høj vanadiumhastighed. Metalmaterialer som stål og aluminium højhastighedstål, der er følsomme for slibetemperaturer, er de mest ideelle slibeskiver.

3, stærk kemisk inerti

Kubisk bornitrid er ikke let at reagere med jerngruppeelementer, så det har høj temperatur og høj hårdhed til forskellige højhastighedstål, værktøjsstål, støbejern, højlegeret hærdet stål, kromstål, nikkellegering, pulvermetallurgisk stål og høj temperatur legering. Slibning af materialer med lav varmeledningsevne er meget velegnet.

4, god termisk ledningsevne

CBN's termiske ledningsevne kan nå tiere til 100 gange så meget som korund slibeskive, så slibevarmen kan hurtigt eksporteres og emnet kan termisk deformeres. Det er meget velegnet til slibning af materialer med lav varmeledningsevne. Forskellige sprøjte (svejsning) materialer: nikkel base, jern base, osv .; slidfaste støbejernsmaterialer: Vanadium-Titan støbejern, højt fosfor støbejern, kølet støbejern mv .; titanlegeringer: såsom TC4.