Hjem > Nyheder > Indhold

Karakteristik af CBN Slibeværktøj-II

Apr 30, 2019

I sidste uge talte vi om egenskaberne ved CBN-værktøjer, i dag vil vi fortsætte med at introducere dens andre egenskaber.

5, god slibepræstation, god overfladekvalitet

Da slibeværktøjet til kubisk boritrid kan opretholde skarpheden af slibekornets mikroblad i lang tid, kan forarbejdningsprecisionen og overfladens ruhedsværdi af det arbejdsemne, der skal behandles, opnå en ønsket virkning, således at holdbarheden af emnet kan forbedres med 10% -30%. . Derfor vil selv batchbehandlede emner altid opnå højere form, nøjagtighed og konsistens. CBN slibeskive kan opnå høj dimensionsnøjagtighed og lav overflade ruhed. Den bearbejdede overflade er mindre tilbøjelig til revner og forbrændinger, og restspændingen er lille. Kvaliteten af den bearbejdede overflade er forbedret, generelt ingen revner, ikke let at brænde, og der kan opnås restpressionsspænding, hvilket væsentligt forbedrer træthedsstyrken af emnet. Generelt kan holdbarheden af emnet, der skal formales, øges med 30-50%.

6, stærk slidstyrke og lang levetid.

Slibningsforholdet mellem CBN slibeskive kan nå 3500-5500, hvilket er 100 gange højere end almindeligt korundslibeskive og 3-5 gange højere end diamantslibeskive.

7, miljøbeskyttelse, ingen forurening og energibesparelse.

Der er ikke meget pulver støv.

8. Høj arbejdseffektivitet og omfattende økonomiske fordele.

Skarp slibning, lille slibekraft, lang slidcyklus af CBN slibeskive, mindre slid og lang udskiftningstid; lang levetid og høj slibningsprocent, bedre økonomisk ydelse, god formbevarelse under brug, behøver ikke at være hyppigt. Udskiftning af slibeskiven og slibning af slibeskiven sparer man-timer og forbedrer arbejdsvilkårene, hvilket bevirker behandling. CBN er ikke egnet til slibning af hårde og ikke-metalliske hårde materialer. Ved den høje temperatur af slibning vil CBN reagere kemisk i den alkaliske vandige opløsning. CBN slibeskiven vil nedbrydes i den alkaliske opløsning ved 300 ° C, og det vil blive dekomponeret i kogende vand. Som følge heraf vil krystalformen af slibekornene blive ødelagt, så ved slibning kan kun olieagtige kølemidler anvendes, ikke vandbaserede kølemidler.