info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Keramisk limet diamantslibeskive

Keramisk limet diamantslibeskive

Aug 19, 2020

Keramisk bundet diamantslibeskive har høj styrke, god varmebestandighed, skarp skæring, høj slibningseffektivitet, slibeprocessen er ikke let at varme og blokere, en lille mængde termisk ekspansion for at kontrollere bearbejdningsnøjagtigheden. Sammenlignet med harpiksbundet slibeskive løste han den lave levetid for harpiks diamantslibeskive, slibeeffektiviteten er lav, slibemidlet selv i slibeprocessen af ​​spørgsmålet om variabilitet. Kombinationen af ​​de ovennævnte fordele ved diamantslibeskiven og diamantslibeskiven er blevet anvendt i vid udstrækning på skiven (halvlederskive og solskiven), diamantkompositfilm, polykrystallinsk diamant, diamantskærer, kubisk bornitrid, wolframstål, hård legering) , den nye tekniske struktur keramik, ædelsten, krystal, sjældne jordartsmaterialer (magnetiske materialer) og andre høje hårde og skøre materialer, mekanisk behandling og opnåede gode økonomiske fordele.

1, høj slibeeffektivitet

2, med høj slidstyrke (høj slidstyrke på hjulet, slidstyrke mindre, især når arbejdsemnet er hårdt og skørt slibning det mest åbenlyse);

3, slibekraft er lille, slibetemperatur er lav;

4, høj præcision slibning af emnet, overfladekvaliteten, god form fastholdelse af emnet.

Derfor er det keramiske bindemiddel diamantslibeskive i diamant, industriel keramik, diamantkompositfilm, diamant polykrystallinsk, diamantskæringsværktøj, kubisk bornitrid, hårdmetal og andre høje hårdheder og skøre materialer og andre specielle materialer, slibeproces med mere og mere Åbenlyse fordele ved udvikling af diamantslibemiddel har et godt udsigter. Det betragtes som et højtydende slibeværktøj med høj hastighed, høj effektivitet, høj præcision, lave slibepriser og lave miljøforurening. Det har mere og mere omfattende applikationer og er et hot spot, der konkurrerer om forskning og udvikling af slibeværktøjer over hele verden.