info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Forskning Status Af Keramisk Bond Diamond Slibeskive

Forskning Status Af Keramisk Bond Diamond Slibeskive

Nov 16, 2017

Diamanthjulet med keramiske bindinger har højere elasticitetsmodul og lavere brudsejhed, og dens bindestyrke er højere end harpiksbindings diamanthjul. Det selvskærende er bedre end metalbinding diamanthjulet. I de senere år er forglasset diamantslibeskive i vid udstrækning brugt til behandling af kompositfilm, cementeret karbid, glas, keramik og andre materialer.

Rusland og andre østeuropæiske lande udviklede en varm presseteknologi af keramisk bindemiddel diamantslibeskive for at reducere oxidationen i højtemperatur sintringsprocessen. Fordelen med denne teknologi er, at sintringstemperaturen er lav, holdetiden er kort, diamantens termiske skade er lille, og slibeskivenes samlede ydeevne forbedres betydeligt efter sintring. Hashimoto fra Japan fremsatte at anvende MgO, K20, B203, Si02, Na20, Al203 og andre råmaterialer til fremstilling af keramisk bindemiddel. I en inert atmosfære kan det laves temperaturen på keramiske diamanthjul med lav temperatur i 680 ° C og holder 4-5 timer. Hjulene kan bruges til slibning af keramik og ferrit, og det har fremragende slibepræstation.

Tokyo University brugte sol-gel teknologi til at udvikle diamant og kubiske boritridrid keramiske slibeskiver. Den kan forarbejdes til nano-præcisionsprodukter. Tyrolit, et firma i Østrig og Norton brugte Li20-Al203-Si02-serien af ​​glaskeramisk som bindemiddel, sintring i temperaturen 800-900 ° C og håndterer en særlig varmebehandlingsproces efter sintring. Slibende glaskeramik har stærk holdekraft på diamantslibemiddelet. Slibeskiverne anvendes med succes i polykrystallinsk diamantskæreslibning. KrebsKiedel Company brugte DeBeers ABN800 som slibemiddel, lavede en ny type keramisk slibeskive med store porer. Det nye keramiske slibeskive kan styres ved den naturlige dannelse af porer og syntetisk porestruktur for at reducere mængden af ​​bindemiddel og opnå slibende konfigurationsregler.

Rusland har udviklet en ny type keramisk slibeskive med lukket celle med flere porøsiteter. Denne nye type keramisk slibeskive anvender ikke-brændbart skummiddel som et poredannende middel og SiC og Al203 som slibende korn. Det åbner op for en ny måde at beskytte miljøet på ved at gøre slibeskiverne i gang. Hjulene kan bruges til varmebestandig stålbehandling, sølv legering, branden i stål, magnetiske materialer. WINTHERTHUR lavede meget forglasset slibeskive med store porer, der langsomt fodres, keramisk bundet CBN slibeskive og keramisk sintret slibeskive med mikrosintring produceret. Disse hjul anvendes hovedsageligt til præcisionsslibning, for eksempel det forglassede slibeskive med store porer, der langsomt kan tilføres, kan anvendes til slibning af turbineblad.