info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
Keramiske Bond CBN-hjul er egnede til slibning af præcisionskomponenter

Keramiske Bond CBN-hjul er egnede til slibning af præcisionskomponenter

Jun 07, 2018

Keramiske Bond CBN-hjul er velegnet til slibning af præcisionskomponenter


På områderne internt slibning miniature lejer, cam grinders, riller eller honing automobiler dele, keramiske bind CBN slibeskiver er blevet anvendt i vid udstrækning. Det er særligt velegnet til masseproduktion i disse felter.

Det keramiske bindemiddel cbn slibeskive sintres under høj sintringstemperatur og har høj limstyrke, god varmebestandighed, lang levetid og god slibepræstation.

Den keramiske binding cbn slibeværktøj har en porestruktur, kan også være et porøst slibeværktøj. Sidstnævnte er sædvanligvis harpiksbinding og metalbinding cbn værktøjer. Glidebåndet cbn slibeværktøj er særligt velegnet til masseproduktion og kontinuerlig slibning i lang tid. Det kubiske bornitrid-slibemiddel har god skæreydelse, og kølevæsken kan vaskes væk fra slibeværktøjshullet i tide. Derudover kan cbn slibemidler trimmes med single-point diamant.

Selvom elektroplaterede kubiske bornitridprodukter i vid udstrækning anvendes i slibefittings til lysslibning, kan de ikke trimmes. De er egnede til grovslibning, men emnerne kan ikke få højere nøjagtighed. Derudover er det kun et enkelt lag af slibemiddel, livet er kortere. Den keramiske binding cbn slibeskive er anderledes, den kan klæde sig sammen med det almindelig slibeværktøj, og antallet af påklædningsbehov er meget mindre. Det betyder, at slibeskiven har et langt liv og får en høj præcision.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.


forglasset slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/

Harpiks slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/

Elektropladet slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-grinding-wheels/

Metal bond slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-bond-grinding-wheels/