info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Centerløse slibehjulsproblemer og løsninger

Centerløse slibehjulsproblemer og løsninger

Sep 11, 2020


En centerløs slibemaskine er en type slibemaskine, der ikke behøver at bruge emnets akse til at udføre slibning. Slibning af emnet med et centerløst slibeskive, nogle gange er der ringtråde på delens overflade. Årsagerne og løsningen på dette problem er som følger:

(1) De forreste og bageste styreplader stikker ud fra styrehjulets overflade, så delene skrabes af kanten af ​​styreskiven ved udgangen eller indgangen. I denne situation skal de forreste og bageste styreplader justeres for at løse dette problem.

(2) Støtten er for blød, og jordskæringen er indlejret på støttefladen til at danne en fremspringende bur, der er hugget ind i en tråd på delens overflade. Udskift grenene med smurt overflade og højere hårdhed

(3) Kølevæsken er ikke ren, og der er spåner eller sandpartikler i den. Udskiftning af kølevæske kan løse dette problem.

(4) På grund af den store slibemængde ved udgangen skrabes den ved kanten af ​​slibeskiven. Kanten af ​​slibeskiven er afrundet, og til sidst slibes ikke 20 mm ved udgangen af ​​delen.

(5) Centret af delen er lavere end midten af ​​slibeskiven, og det lige tryk er højere, så sandet og spånerne klæber til støtteoverfladen. Dette er for at hæve midten af ​​den forreste del korrekt.

(6) For meget margen under en slibning eller for ruhjulforbinding, der forekommer ekstremt fin trådlinie på overfladen af ​​delen. Dette er for at reducere slidmængden korrekt og nedsætte ændringshastigheden.


Venligst velkommen til at vide mere information :www.jrdiamondtoolsgroup.com