Hjem > Nyheder > Indhold

Slibning af centerløse slibeskiver

May 18, 2018

Slibning af centralløse slibeskiver

Den midterløse slibning er en slags slibeproces. Det er opdelt i styrhjul og slibeskive. Styrhjulet kørte det cylindriske emne for at rotere på shimpladen. Og slibeskiven er hovedsagelig slibning af emnet. Det midterløse slibeskive er en cirkelslibningsmetode.

Det midterløse slibeskive består af tre mekanismer: slibeskive, justeringshjul og arbejdsstøtter. Slibeskiven bruges til enkeltslibning i praktiske anvendelser. Justeringshjulet styrer arbejdsmidlets rotation, og arbejdsmængdehastigheden genereres. Arbejdsunderstøttende enhed spiller den bærende rolle i denne proces.

Det midterløse slibeskive er et af slibeskiver, der er monteret på en centerløs slibemaskine. Det interagerer med styrehjulet og pallen for at danne en slibemetode. Arbejdsstykket understøttes af pallen og køres derefter af føringshjulet til pallens side. Når emnet roteres ved cirkulær bevægelse, begynder de midterløse slibeskiver at male det. Hvis du vil have høj overfladekvalitet og nøjagtigheden, er slibeskivenes kornstørrelse også meget vigtig. Det grovkornede, midterløse slibeskive anvendes ofte til grovslibning. For eksempel behandle emner, der ikke kræves høj overfladekvalitet og nøjagtigheden. Generelt for at fremskynde sliphastigheden anvendes grovslibning til den første bearbejdning af emner med stor bearbejdning, men emnet er lavt. Det fintkornede, midterløse slibeskive kan bearbejde et højkvalitets- og præcisionsarbejdstykke. Selvom proceshastigheden er lidt langsommere, er finishen høj. Hvis den valgte kornstørrelse er passende, kan det opnås spejleffekten. Således vælger det midterløse slibeskive er baseret på den tekniske proces af emner, som omfatter hårdheden, vævstætheden, kornstørrelsen. Til slibning af forskellige emner er skærevæsker også forskellige. For almindeligt jern skal vi kun bruge almindelige skæringsfluider. Og vi skal bruge petroleum til koldskæring ved formaling af bløde aluminiumsdele.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.


forglasset slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/vitrified-bond-grinding-wheels/

Harpiks slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/resin-bond-grinding-wheels/

Elektropladet slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/electroplated-grinding-wheels/

Metal bond slibeskive: http://www.jrdiamondtoolsgroup.com/metal-bond-grinding-wheels/