info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Hvordan man vælger den rigtige diamant og CBN slibeskive? (1)

Hvordan man vælger den rigtige diamant og CBN slibeskive? (1)

Dec 21, 2017

Performance instruktion

Diamantslibeskive er det bedste slibeværktøj til slibning af karbid, optisk glas, keramik, ædelsten og høj hårdhed eller sprøde ikke-metalliske materialer. Diamantslibningen er dog let carboniseret ved 700 ° C til 800 ° C, så det er ikke egnet til slibestål. CBN-hårdheden er lavere end diamanter, men dens termiske stabilitet er god (modstandsdygtig over for høj temperatur på 1300 ~ 1400 ° C ). Det nedbrydes ikke i høj temperatur som diamant, hvilket er oxidation og grafitisering. Det er kemisk inert til jerngruppeelementer, høj termisk ledningsevne (korund er 46 gange). Normalt gør det slibeskiven med lang levetid (op til et par gange eller hundrede gange end korundhjul), det skal erstatte korundhjulslibning hærdet stål, højhastighedstog stål, bærestål, rustfrit stål, varmebestandigt stål og titaniumlegering materialer med høj hårdhed.

Bindingsudvælgelsen

Superhard slibeskive har harpiksbinding, metalbinding, keramikbinding, galvaniseret og lodning. Harpiks slibeskive anvendes hovedsageligt til slibning af måleværktøjer, slibningshuller, cylindrisk slibning og overfladeslibning. Metal bond slibeskive bruges til at skære ind i slibning, optisk kurveslibning, enkeltbladslibning, boring af spiralsporet, men også til elektrolytisk slibning. Keramisk bindemøllehjul har høj slipingseffektivitet, formfastholdelse, høj holdbarhed, let påklædning og lang levetid. Da det keramiske bindemiddel har god kemisk stabilitet, varmebestandighed, olie modstand, korrosionsbestandighed af syre og alkali, kan den tilpasse sig en række slibevæsker. Det er også lave omkostninger ved slibning, som er blevet det første valg til høj effektivitet, høj præcisionsslibning. Elektropladet slibeskive anvendes hovedsagelig til højhastighedsslibning og formaling, men også til effektiv slibning af huller (vådslibning) og anvendelse på koordinerende slibemaskiner. Loddet slibeskiver er til slibning med høj hastighed.

JR firma er specialiseret i diamant og CBN værktøjer, herunder harpiks bond, forglasset binding, metalbinding og galvaniseret slibeskive.

Du er velkommen til at vide mere information: www.jrdiamondtoolsgroup.com