info@jrdiamondtools.com +86-020-31105688
CBN Status og Udviklingsretning

CBN Status og Udviklingsretning

Mar 26, 2019

CBN status og udviklingsretning

1. Status:

1) For at realisere serialiseringen af CBN produkt sorter og tilpasse sig forskellige anvendelser har vi gennemført en grundig undersøgelse af de to grundlæggende råmaterialer til fremstilling af CBN, nemlig hexagonalt bornitrid og katalysator, især katalysator. Fordi undersøgelsen af katalysatorer spiller en afgørende rolle i udviklingen af produktsorter og deres indvirkning på ydeevnen.

2) Udviklingsniveauet for slibeskrogeteknologi og CBN-slibeteknologi er vigtige tekniske faktorer, der begrænser anvendelsen af CBN. Den eneste CBN-produktsortiment alene har også påvirket sin forfremmelse. Gennem vores bestræbelser har CBN-produkter nu været serialiserede og specialiserede. Derfor har CBN en stor udvikling.

Ud over at tilfredsstille det hurtigt voksende hjemmemarked besidder CBN-krystalskalkmidler, der er produceret i Kina, også en vigtig position på det internationale marked med fremragende omkostninger. Eksporten udvikler sig også meget hurtigt. Internationale kunder er almindeligt anerkendt og har ret til at tale på verdensmarkedet.

3) Selv om væksten i CBN ikke er så høj som for diamanter, er væksten så høj som 24%, og dens produktion har tegnet sig for 60% af verdens samlede produktion. Den primære drivkraft er den fortsatte udvidelse af applikationsområderne, stigningen i markedet som følge af overgangen af fremstillingsindustrien til Kina og den stigning i kvalitet, der skyldes kvalitetsforøgelsen.

Kina er ikke kun en stor producent af CBN, en stor eksportør, men også en stærk producent. For øjeblikket rangeret først i CBN-fabrikantens verden.

2. Udviklingsretningen

1). Forøg produktmerværdi

Global Global Business Report 2009: CBN Abrasives, udgivet af Global Industry Analysis, vurderer, at det globale markedsefterspørgsel efter CBN-slibemidler i 2012 vil nå 194 millioner dollars. De årlige omsætningsomsætninger for Kinas CBN-slibemidler er anslået til 40 mio. USD, svarende til mindre end 21%, og vores produktion tegner sig for mere end 60% af verden, hvilket tyder på, at prisen på vores produkter er lav. I fremtiden vil vi øge produktionsforholdet mellem high-grade CBN og øge merværdien af produkter.

2). Bryde gennem produktionsteknologien af mikrokrystallinsk CBN

Selvom flere indenlandske virksomheder har hævdet at lancere mikrokrystallinske CBN-produkter i de senere år, er de faktisk ens i udseende. Ydelsesgabet med internationale kendte mærker er stadig stort, og ansøgningen er meget begrænset. I fremtiden skal vi øge udviklingsindsatsen og forbedre produktionen af mikrokrystallinsk CBN hurtigst muligt.

3) Fremskynde tempoet i produktstandardindstillingen

På nuværende tidspunkt er der kun fire nationale standard CBN sorter, der er langt lavere end den faktiske varesortiment. Dette har medført ulejligheden hos slibeproducenten og slibeprodusenten til at kommunikere og acceptere, og det er presserende at etablere en ny serie af produktstandarder.