info@jrdiamondtools.com +8617673149852
Cbn Slibehjulets egenskaber i anvendelse

Cbn Slibehjulets egenskaber i anvendelse

Aug 21, 2019

Cbn-slibehjulet er det første valg til superhård slibearbejde, især til slibning af arbejdsemner med høj præcision. Slibehjulet er også meget forskelligt på grund af forskellen i bindemiddel, matrix, slibemiddel og fremstillingsproces. Nogle grundlæggende faktorer såsom bindemiddel, hårdhed, slibemiddel, styrke, fremstillingsproces, form og størrelse bestemmer slibeskiveets egenskaber.

Vi bør udføre to test, før vi bruger cbn-slibeskiven. Den første ting at gøre er at forhindre vibration af maskinværktøjet forårsaget af rotation af slibehjulet, når maskinen fungerer. Det kaldes også den statiske balancetest. Det andet eksperiment er, at slibehjulet ikke går i stykker under drift med høj hastighed, kaldes det svingningstest

Cbn slibehjul har sin egen selvskarphed, hvilket kan få de stumpe slibepartikler til at falde ned eller bryde automatisk, når slibekornene er stumpe, så de nye skarpe slibepartikler lækker ud. Dette er skarpt. Denne ejendom er dog også tidsbegrænset. Efter en bestemt periode kræves også manuel trimning og plasticitet for at undgå at påvirke normalt arbejde og forhindre beskadigelse af emnet.

Som en højpræcisionsslibearfakt til superharde materialer har cbn slibeskive løst adskillige problemer for kunderne siden starten og sparet omkostninger. Her appellerer vi til vores kunder om at købe slibeskiven i henhold til deres egne behov og lytte til udtalelser fra teknisk personale.

JR-selskabet har specialiseret sig i diamant- og CBN-værktøjer, herunder harpiksbinding, forglasning, metalbinding og elektroplateret slibehjul.

Velkommen til at vide mere information : www.jrdiamondtoolsgroup.com

10